ilk windows kurulumu

mkrdg

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhabalar sevgili Forumdaşlarım,
İlk defa bilgisayar alıyorum. Gamegarajdan aldım hayırlısıyla gelecek. Depolamayı boş bırakmıştım. San disk ultra3d 500 g b m.2 aldım ayrıyeten. Şimdi bilgisayar gelince ben buna ssd takıp nasıl windows kuracağım ve ssd yi nasıl tanıtacağım vs. İlk açımda kurulu gelmeyen bilgisayarlar için en baştan sorunsuz kurulum nasıl yapılır? Şimdiden çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar.

İlk defa bilgisayar alıyorum. Gamegarajdan aldım hayırlısıyla gelecek. Depolamayı boş bırakmıştım. San disk ultra3d 500 g b m.2 aldım ayrıyeten. Şimdi bilgisayar gelince ben buna ssd takıp nasıl windows kuracağım ve ssd yi nasıl tanıtacağım vs. İlk açımda kurulu gelmeyen bilgisayarlar için en baştan sorunsuz kurulum nasıl yapılır? Şimdiden çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar.
Bu rehberdeki adımları takip ederseniz kurabilirsiniz;

Daha sonra da BIOS'dan XMP açmayı unutmayın. RAM'leri tam kapasite çalıştırmak için.

Pc kapalı iken önce ssd ni tak. ardından pc yi aç windows u kur. zor bir şey değil.

Ssd tanıtmak derken?

İlk açımda kurulu gelmeyen bilgisayarlar için en baştan sorunsuz kurulum nasıl yapılır? Şimdiden çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar.
Kurulumdan kastın nedir? Windowsu falan kurmak mı?

Bios'tan RAM hızını yükseltin. Biostar anakartlarda O.C.P kısmında olur genelde. Sonra Windows USB'si hazırlayın USB'yi takın ve boot menüden Başlatın.

sistemin
Bios'tan RAM hızını yükseltin. Biostar anakartlarda O.C.P kısmında olur genelde. Sonra Windows USB'si hazırla USB'yi tak ve Başlat.
benim sistemin i3 10100f palit 1660s oc 3000mhz cl15 anakartan oc derken hocam?

sistemin

benim sistemin i3 10100f palit 1660s oc 3000mhz cl15 anakartan oc derken hocam?
Tamamdır i3 ise sorun yok. i3 zaten 2666MHz'de çalışır. ama AMD sistemlerde anakart RAM hızını 2666MHz'de çalıştırınca manuel olarak 3000'e çekmek gerekiyor.

Windows kurmak için 1 adet usb belleği lazım buna windows iso doyasını yazarak bilgisayarına kurabilirsin

Pc kapalı iken önce ssd ni tak. ardından pc yi aç windows u kur. zor bir şey değil.

Ssd tanıtmak derken?

Kurulumdan kastın nedir? Windowsu falan kurmak mı?
hocam mesela sıfır bilgisayara direk m.2 yi takarsam direk onu tanıyıp 500 gb lik bir windows ta c diski mi oluşturuyor otomatik olarak

hocam mesela sıfır bilgisayara direk m.2 yi takarsam direk onu tanıyıp 500 gb lik bir windows ta c diski mi oluşturuyor otomatik olarak
Kurulum sırasında kendin yapıyorsun.

Windows kurarken sana 500gb ı nasıl kullanmak istediğini soruyor bölmek istersen C ve D olarak bölebilirsin

çok teşekkür ederim arkadaşlar acemiliğimden soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,614
Üyeler
190,772
Son üye
mtahasari
Geri