Jwxuwjcie haykırdım sana 500k verseler şu an çığlik atarsın gelmis burda yazdığına bak oyun oynamaktan kafası yanmış 500k cok para degil diyo oyun parası sandı herhaldeSenin 500K yurt dışında 50K ediyor. Çok büyük para değil yani o kadar büyütmene gerek yok.
Keşke oyun oynamaktan kafam yansa maalesef o kadar boş değilim çok fazla sorumluluk ve derslerim var. Ayrıca evet 500k çok para değil cümleyi düzgünce okursan nedenini anlarsın. Boş boş laflarını da kendine sakla çocuk.Jwxuwjcie haykırdım sana 500k verseler şu an çığlik atarsın gelmis burda yazdığına bak oyun oynamaktan kafası yanmış 500k cok para degil diyo oyun parası sandı herhalde
500k çok para. 50bin euro yapar. avrupada bile 4-5 küçük sınıf araba parası. bizim 50 bin birim paramız değersiz diye onların 50bin birim parasını da değersiz mi sandın?Keşke oyun oynamaktan kafam yansa maalesef o kadar boş değilim çok fazla sorumluluk ve derslerim var. Ayrıca evet 500k çok para değil cümleyi düzgünce okursan nedenini anlarsın. Boş boş laflarını da kendine sakla çocuk.
Satarsan ismini gerçekleştirmek için grove street e gidebilirsinArkadaşlar merhaba. Uberkuloz(Berk Keklik)un yayınladığı program ile “Şampiyonlar Ligi senin için ne ifade ediyor?” Adlı programın altına yaptığım yorum beğenilmiş ki imzalı Messi topu kazandım. Aklımda birkaç soru var sormak istedim sizlere:
1)Acaba imza fabrika çıkışlı mı yoksa orijinal el yazması mı?
2)(Kesinlikle satmayı düşünmüyorum) Eğer el yazması ise yurtdışında vs. satarsam kaç euro/₺ eder?
3) Topu nereye yerleştirebilirim stand gibi yerlerden bahsediyorum
Düşünce ve tahminlerinizi bekliyorum
Olayı ps5'e kadar düşürdüysen işin yaş. 50k birimle ne yapmayı düşünüyorsun yurtdışında araba alıp gezmeyi mi? Evet 50k birimin burda hiçbir değeri yok ama yurtdışında da 50k birim ile bana saçma gelen şeyleri açık artırmayla öylesine alıyorlar. Sizin çok para dediğiniz parayı adamlar nereye harcayacaklarını bilmiyorlar. Bu arada arkadaşlar genel mesajları okumadan lütfen son yazılan mesajı alıntalayıp cevap yazmayın çünkü benim anlattığımla sizin anlattığınızın arasında bir bağ olmuyor boşa mesaj atıyoruz.500k çok para. 50bin euro yapar. avrupada bile 4-5 küçük sınıf araba parası. bizim 50 bin birim paramız değersiz diye onların 50bin birim parasını da değersiz mi sandın?
düzenleme: belki arabadan anlamıyorsundur. daha açık şekilde şöyle anlatayım. 100(yüz) tane ps5 = 50bin€ yapar.
4-5 araba parasına ucuz dedin ya helal olsun gerçekten. Neyse sen ders çalışmaya devam.Olayı ps5'e kadar düşürdüysen işin yaş. 50k birimle ne yapmayı düşünüyorsun yurtdışında araba alıp gezmeyi mi? Evet 50k birimin burda hiçbir değeri yok ama yurtdışında da 50k birim ile bana saçma gelen şeyleri açık artırmayla öylesine alıyorlar. Sizin çok para dediğiniz parayı adamlar nereye harcayacaklarını bilmiyorlar. Bu arada arkadaşlar genel mesajları okumadan lütfen son yazılan mesajı alıntalayıp cevap yazmayın çünkü benim anlattığımla sizin anlattığınızın arasında bir bağ olmuyor boşa mesaj atıyoruz.
bu mu ?Kardeş payı sezainin bir sözü vardır (sat gitsin sat gitsin)
Bubu mu ?Mesaj otomatik birleştirildi:
papara no ver 15tl ye alayım xD
Size cevap vermek mesaj israfı gerçekten.4-5 araba parasına ucuz dedin ya helal olsun gerçekten. Neyse sen ders çalışmaya devam.