Neler Yeni

İmzalı Messi topu kazandım

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Sat bence ne gerek var

Ak'f

80+ Bronze
Fotoğrafını koyabilirsen imzayı anlayabiliriz ancak fabrika çıkışlı imza olması büyük olasılık.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
50 K dolar diyen var lol

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ak'f

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Jwxuwjcie haykırdım sana 500k verseler şu an çığlik atarsın gelmis burda yazdığına bak oyun oynamaktan kafası yanmış 500k cok para degil diyo oyun parası sandı herhalde
Keşke oyun oynamaktan kafam yansa maalesef o kadar boş değilim çok fazla sorumluluk ve derslerim var. Ayrıca evet 500k çok para değil cümleyi düzgünce okursan nedenini anlarsın. Boş boş laflarını da kendine sakla çocuk.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Keşke oyun oynamaktan kafam yansa maalesef o kadar boş değilim çok fazla sorumluluk ve derslerim var. Ayrıca evet 500k çok para değil cümleyi düzgünce okursan nedenini anlarsın. Boş boş laflarını da kendine sakla çocuk.
500k çok para. 50bin euro yapar. avrupada bile 4-5 küçük sınıf araba parası. bizim 50 bin birim paramız değersiz diye onların 50bin birim parasını da değersiz mi sandın?

düzenleme: belki arabadan anlamıyorsundur. daha açık şekilde şöyle anlatayım. 100(yüz) tane ps5 = 50bin€ yapar.

Son düzenleme:

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
Arkadaşlar merhaba. Uberkuloz(Berk Keklik)un yayınladığı program ile “Şampiyonlar Ligi senin için ne ifade ediyor?” Adlı programın altına yaptığım yorum beğenilmiş ki imzalı Messi topu kazandım. Aklımda birkaç soru var sormak istedim sizlere:
1)Acaba imza fabrika çıkışlı mı yoksa orijinal el yazması mı?
2)(Kesinlikle satmayı düşünmüyorum) Eğer el yazması ise yurtdışında vs. satarsam kaç euro/₺ eder?
3) Topu nereye yerleştirebilirim stand gibi yerlerden bahsediyorum
Düşünce ve tahminlerinizi bekliyorum :)
Satarsan ismini gerçekleştirmek için grove street e gidebilirsin

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
500k çok para. 50bin euro yapar. avrupada bile 4-5 küçük sınıf araba parası. bizim 50 bin birim paramız değersiz diye onların 50bin birim parasını da değersiz mi sandın?

düzenleme: belki arabadan anlamıyorsundur. daha açık şekilde şöyle anlatayım. 100(yüz) tane ps5 = 50bin€ yapar.
Olayı ps5'e kadar düşürdüysen işin yaş. 50k birimle ne yapmayı düşünüyorsun yurtdışında araba alıp gezmeyi mi? Evet 50k birimin burda hiçbir değeri yok ama yurtdışında da 50k birim ile bana saçma gelen şeyleri açık artırmayla öylesine alıyorlar. Sizin çok para dediğiniz parayı adamlar nereye harcayacaklarını bilmiyorlar. Bu arada arkadaşlar genel mesajları okumadan lütfen son yazılan mesajı alıntalayıp cevap yazmayın çünkü benim anlattığımla sizin anlattığınızın arasında bir bağ olmuyor boşa mesaj atıyoruz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Olayı ps5'e kadar düşürdüysen işin yaş. 50k birimle ne yapmayı düşünüyorsun yurtdışında araba alıp gezmeyi mi? Evet 50k birimin burda hiçbir değeri yok ama yurtdışında da 50k birim ile bana saçma gelen şeyleri açık artırmayla öylesine alıyorlar. Sizin çok para dediğiniz parayı adamlar nereye harcayacaklarını bilmiyorlar. Bu arada arkadaşlar genel mesajları okumadan lütfen son yazılan mesajı alıntalayıp cevap yazmayın çünkü benim anlattığımla sizin anlattığınızın arasında bir bağ olmuyor boşa mesaj atıyoruz.
4-5 araba parasına ucuz dedin ya helal olsun gerçekten. Neyse sen ders çalışmaya devam.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339