hocam işlemciniz ekran kartını besleyemiyor olabilir işlemci için performans modları var onu turbo moda çekmenizi öneririmBilgisayar Gaming modda evet ama işlemciyle oynamadım özellikle
Zannetmiyorum. Vsync 144hz sabit olduğu için gloot işlemleri yoğunlaşınca anlık tepki veremiyor olabilir mi ?hocam işlemciniz ekran kartını besleyemiyor olabilir işlemci için performans modları var onu turbo moda çekmenizi öneririm
Bilemiyorum hocam her ihtimali değerlendirmek lazımZannetmiyorum. Vsync 144hz sabit olduğu için gloot işlemleri yoğunlaşınca anlık tepki veremiyor olabilir mi ?
Tulpar T7 V20.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebookİmzaya nerden bakılıyor ve sistemi nereden ekleyebilirim bilen var mı
Öncelikle darboğaz söz konusu değilMaksimum %70 kullanım gördüm GPUda da CPUda da Gloot açıkken 120fpsye kadar drop yiyebiliyorum vsync açık ama yinede drop yemesi saçma geldi
Sorun GLootda program fpsyi baltaıyor 150 alıyorum (Gloot kazandıkça para kazanmamı sağlıyor)Tulpar T7 V20.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öncelikle darboğaz söz konusu değil
Valorant zaten düşük grafikli olduğu için GPU kullanımı az olur ama neden drop yediğini anlayamıyorum.
Gerçekten kazanıyor musun? hiç para vs. çektin mi?Sorun GLootda program fpsyi baltaıyor 150 alıyorum (Gloot kazandıkça para kazanmamı sağlıyor)