Neler Yeni

İn Sılence Donma Sorunu

firatbey

80+ Silver
Arkadaşlar selam ! Bilen bilir Türk yapımcılar bir korku oyunu yaptı 13.Friday benzeri bir oyun. Oyunu aldım yükledim, oyuna girdim oynuyordum ki bir anda bir droplanma oldu sağa sola dönerken bile oyun donmaya başladı 4-5 saniye sonra geçti sanırım map yükleniyor o yüzden oluyor dedim oynamaya devam ettim daha sonra yine oldu yine oldu... Sonrasında sorunun ana menüde bile olduğunu fark ettim. Kulaklığı çıkardım o sırada oyun ana menüdeydi ve mouse hareket ettirirken yine aynı şey oldu bu sefer kasadan normal olmayan kalın bir ses geldi ? Sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınız için teşekkürler.

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Arkadaşlar selam ! Bilen bilir Türk yapımcılar bir korku oyunu yaptı 13.Friday benzeri bir oyun. Oyunu aldım yükledim, oyuna girdim oynuyordum ki bir anda bir droplanma oldu sağa sola dönerken bile oyun donmaya başladı 4-5 saniye sonra geçti sanırım map yükleniyor o yüzden oluyor dedim oynamaya devam ettim daha sonra yine oldu yine oldu... Sonrasında sorunun ana menüde bile olduğunu fark ettim. Kulaklığı çıkardım o sırada oyun ana menüdeydi ve mouse hareket ettirirken yine aynı şey oldu bu sefer kasadan normal olmayan kalın bir ses geldi ? Sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınız için teşekkürler.
yeni oyun optimizasyon sorunları olabilir
steamdan dosya doğrulama yapın
olmadı desteğe yazın bence ilgilenirler (oyunun)
en kötü sil baştan yükle

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
MSI Afterburner ile oyunun donduğu zamanki değerleri atar mısın? Ayrıca oyun donmaya başladığında anında görev yöneticisinden disk kullanımı kaç olduğuna bakar mısın?

firatbey

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 1603052233465.png
    1603052233465.png
    2.4 MB · Hit: 141

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

firatbey

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunda problem var büyük ihtimal.
Oyun gelişticilerine yazın.

Hocam bir moderatör tarafından yazılan şey şu nasıl yapılacak acaba internette herhangi bir şey bulamadım ama

oyunun işlemci önceliğini görev yöneticisinden yüksek yapar mısın?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hocam bir moderatör tarafından yazılan şey şu nasıl yapılacak acaba internette herhangi bir şey bulamadım ama

oyunun işlemci önceliğini görev yöneticisinden yüksek yapar mısın?
Nalet ShareX'den resim atamıyorum.

Görev yöneticisine girin oradan ayrıntılar sekmesine girin oradan oyunu bulun ve sağ tıklayın. Orada öncelik ayarla var ona tıklayın oradan yüksek seçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,202
Üyeler
163,441
Son üye
starxewa