ınca empousa 2 nasıldır https://www.teknosa.com/inca-ikg451-empouse-ii-kahverengi-switch-full-rgb-mekanik-klavye-p-125089900 brown switch olduğu için hoşuma gitti kullandığı switch markasını biliyor musunuz 550tl eder mi
hocam onu alıcaktım fakat WASD tuşunun sadece kırmızı olması dolayısıyla buna yöneldim560 TL edecek bir ürün değil. Biraz daha verip Hp Omen Encoder Brown Switch almanı öneririm, Cherry MX switchlere sahip ve Cherry MX piyasanın en kaliteli switchleri arasında.
![]()
HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.712,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sırf onun için kalitesiz olan bir klavyeye yönelmen doğru değil. Eğer Encoder'ın tasarımını beğenmediysen Alienware AW768 Pro'ya da bakabilirsin.hocam onu alıcaktım fakat WASD tuşunun sadece kırmızı olması dolayısıyla buna yöneldim