The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
herkese klavye çıkıyordu zaten. 7864785478953 tane konu açmanın ne gereği var
Klavyenin değeri 471 TL ve de vereceğini sananların bence de böyle düşünmesi çok saçma. Bende vereceklerini zannetmiyordum.Herkese beadavadan 700 tlik klavye verecklermini sandiniz
dostum hep böyle bir algı var o zaman koruması düşük bir uygulamaya böyle değerli ekipmanlar koymasınlar gereksiz heyecan yaratıyorlarHerkese beadavadan 700 tlik klavye verecklermini sandiniz
Geçen haftaki evet reklamdı çıkanara hediye kupa şapka klavye gibi hediylerini ücretsiz.kargo olarak gönderdiler bu hafta çarkın şanş oranları bozuktu herkese 700 tllik klavye cikti vermemeleri doğalSiber saldırı felan yok.
Tamamen reklam amaçlı bir durum.
İnca WhatsApp hattına yazdığın için adres falan gitmemiştirabi klavyesinden geçtim eposta adres bilgisi vs vs hep hackleyenlerin eline geçti o zaman böyle bir adım atıyosan güvenligi saglam tutacaksın
90TL lik klavyeden felan yollasalardı bare.Geçen haftaki evet reklamdı çıkanara hediye kupa şapka klavye gibi hediylerini ücretsiz.kargo olarak gönderdiler bu hafta çarkın şanş oranları bozuktu herkese 700 tllik klavye cikti vermemeleri doğal
Geçen hafta verdiler zaten bu markanın güvenilir olduğunun kanıtı fakat bu hafta çarkta gariplik vardı biri hackledimi yazılımı mı doğru yapamadılar bilememdostum hep böyle bir algı var o zaman koruması düşük bir uygulamaya böyle değerli ekipmanlar koymasınlar gereksiz heyecan yaratıyorlar
O durumu da geçtim 10 tane hesap açıp katılanlar vardı.Geçen haftaki evet reklamdı çıkanara hediye kupa şapka klavye gibi hediylerini ücretsiz.kargo olarak gönderdiler bu hafta çarkın şanş oranları bozuktu herkese 700 tllik klavye cikti vermemeleri doğal
evet maalesef aç gözlülükO durumu da geçtim 10 tane hesap açıp katılanlar vardı.