İNCA YAN ÇİZİYOR AYIP

Siber saldırı felan yok.
Tamamen reklam amaçlı bir durum.

Herkese beadavadan 700 tlik klavye verecklermini sandiniz

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: -Yec
Ben saat 2 3 gibi 2 sapka 1 tisort kazanmistim. Umarim benimkini gonderirlwr

Siber saldırı felan yok.
Tamamen reklam amaçlı bir durum.
Geçen haftaki evet reklamdı çıkanara hediye kupa şapka klavye gibi hediylerini ücretsiz.kargo olarak gönderdiler bu hafta çarkın şanş oranları bozuktu herkese 700 tllik klavye cikti vermemeleri doğal

abi klavyesinden geçtim eposta adres bilgisi vs vs hep hackleyenlerin eline geçti o zaman böyle bir adım atıyosan güvenligi saglam tutacaksın
İnca WhatsApp hattına yazdığın için adres falan gitmemiştir

Geçen haftaki evet reklamdı çıkanara hediye kupa şapka klavye gibi hediylerini ücretsiz.kargo olarak gönderdiler bu hafta çarkın şanş oranları bozuktu herkese 700 tllik klavye cikti vermemeleri doğal
90TL lik klavyeden felan yollasalardı bare.

dostum hep böyle bir algı var o zaman koruması düşük bir uygulamaya böyle değerli ekipmanlar koymasınlar gereksiz heyecan yaratıyorlar
Geçen hafta verdiler zaten bu markanın güvenilir olduğunun kanıtı fakat bu hafta çarkta gariplik vardı biri hackledimi yazılımı mı doğru yapamadılar bilemem

O durumu da geçtim 10 tane hesap açıp katılanlar vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,946
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri