Neler Yeni

İNCE HESAP 77.500₺ PC Topladım, İyi mi?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
80000
Editted: 32 gb ram olacak. Fotoğrafta gözükmeyen 16 GB RAM daha var
Arkadaşlar bu sistemi topladım sizce iyi mi?
Özellikle AMD tabanlı bir ekran kartı seçmedim çünkü ben daha çok üç boyutlu modelleme ve render video kurgusu gibi işlerle uğraşıyorum bu nedenle de benim için cuda çekirdekleri çok önemliydi.
Fiyat gerçekten yüksek Bu nedenle alırken çok dikkatli olmak ve sizlere danışmak istiyorum şu anda 16 GB ram var bir 16 GB RAM daha alacağım çünkü buradan ekleyemedim bunu ayrı olarak sipariş edeceğim. Sizce bu kombinasyon iyi mi yoksa başka öneriniz var mı?

Ekler

• IMG_7328.jpeg
    IMG_7328.jpeg
    676.5 KB · Hit: 98
Son düzenleme:
Arkadaşlar bu sistemi topladım sizce iyi mi?
Özellikle AMD tabanlı bir ekran kartı seçmedim çünkü ben daha çok üç boyutlu modelleme ve render video kurgusu gibi işlerle uğraşıyorum bu nedenle de benim için cuda çekirdekleri çok önemliydi.
Fiyat gerçekten yüksek Bu nedenle alırken çok dikkatli olmak ve sizlere danışmak istiyorum şu anda 16 GB ram var bir 16 GB RAM daha alacağım çünkü buradan ekleyemedim bunu ayrı olarak sipariş edeceğim. Sizce bu kombinasyon iyi mi yoksa başka öneriniz var mı?
bundan daha kötüsünü görmedim (trendyol pc ler hariç)

bu kadar paralara intel yerine amd tercih edilmeli ileriye dönük olarak işlemci tercihi

Hocam canavar gibi sisteme 16 gb Ram mi koydunuz
Arkadaşlar aslında uzun uzun yazdım ama sanırım hepinizin gözünden kaçmış dedim ki 16 GB koydum fakat arttıramadım ben yanına bir 16 GB daha alacağım yazdım yani toplamda 32 GB olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,847
Üyeler
173,081
Son üye
merttcd
Geri