332merek
80+ Bronze
sen bi git knkpuahahahahhahah iyi saplamışlar 30k vermiş bi de
sen bi git knkpuahahahahhahah iyi saplamışlar 30k vermiş bi de
fazlaya almışşın gencergaming gibi sitelerde bunun gibiler monitorsuz max 22k 8 k lık monitor takılmazki RX 6600 emonütör dahil 30k
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldım şuan onla yazıyorum
aldıktan sonra soracağına sormasın daha iyi ne dememizi beklersin?sen bi git knk
fazlaya almışşın gencergaming gibi sitelerde bunun gibiler monitorsuz max 22k 8 k lık monitor takılmazki RX 6600 e
bunu alsaydın bile daha karlı olurdun işlemci r5 5500ün ensesinde yanifazlaya almışşın gencergaming gibi sitelerde bunun gibiler monitorsuz max 22k 8 k lık monitor takılmazki RX 6600 e
Alıntıyı görüntüle
Arkadaş haklı bende öyle bir şey yaşadım 31k ya ddr5 rtx 4060 8 gb (düz model) i5 14. nesil sisteme 31k verdimaldıktan sonra soracağına sormasın daha iyi ne dememizi beklersin?
Bana toplar misin 40k bütçe ayırdım
al https://www.gencergaming.com/gen-xxikasa linki gelir miiii
kazıklanmış iade etsin diyoruzAdam düzgün bi dille sormuş neden dalga geçtiniz ki ben anlamadım adam pek anlamıyor belli ki olabilir normal bir şey. Dolandırıcıdan çakıcıdan çok ne var bu ülkede. Yardımcı olacak bir şey yazmayacaksan da*ak geçeceksen yazma cevap falan.
Aldıktan sonra sormasının ne anlamı kasayı kurmuş kullanıyor. Aklı başına gelsin işte. Yardımcı olacak ne var?Adam düzgün bi dille sormuş neden dalga geçtiniz ki ben anlamadım adam pek anlamıyor belli ki olabilir normal bir şey. Dolandırıcıdan çakıcıdan çok ne var bu ülkede. Yardımcı olacak bir şey yazmayacaksan da*ak geçeceksen yazma cevap falan.
tavsiyemiz var bi oda işlemciyi iade etsinAldıktan sonra sormasının ne anlamı kasayı kurmuş kullanıyor. Aklı başına gelsin işte. Yardımcı olacak ne var?