İNCE HESAP 77.500₺ PC Topladım, İyi mi?

Arkadaşlar bu sistemi topladım sizce iyi mi?
Özellikle AMD tabanlı bir ekran kartı seçmedim çünkü ben daha çok üç boyutlu modelleme ve render video kurgusu gibi işlerle uğraşıyorum bu nedenle de benim için cuda çekirdekleri çok önemliydi.
Fiyat gerçekten yüksek Bu nedenle alırken çok dikkatli olmak ve sizlere danışmak istiyorum şu anda 16 GB ram var bir 16 GB RAM daha alacağım çünkü buradan ekleyemedim bunu ayrı olarak sipariş edeceğim. Sizce bu kombinasyon iyi mi yoksa başka öneriniz var mı?
kötü am5 al

Arkadaşlar bu sistemi topladım sizce iyi mi?
Özellikle AMD tabanlı bir ekran kartı seçmedim çünkü ben daha çok üç boyutlu modelleme ve render video kurgusu gibi işlerle uğraşıyorum bu nedenle de benim için cuda çekirdekleri çok önemliydi.
Fiyat gerçekten yüksek Bu nedenle alırken çok dikkatli olmak ve sizlere danışmak istiyorum şu anda 16 GB ram var bir 16 GB RAM daha alacağım çünkü buradan ekleyemedim bunu ayrı olarak sipariş edeceğim. Sizce bu kombinasyon iyi mi yoksa başka öneriniz var mı?
75 bin tl verip gamepower psu alınmaz

Neden böyle dediniz eğer açıklarsanız çok mutlu olurum çünkü ben açıkçası bilgi almak için gelmiştim
bence sistem am5 soket üzerine olmalı en basit örneğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden böyle dediniz eğer açıklarsanız çok mutlu olurum çünkü ben açıkçası bilgi almak için gelmiştim
ha cuda vs demişsin onu geçtim kasa neysede psu sıvı soğutma ömürlük değil bu sistemde kullanmazdım ve o kasanın fanlar bir süre sonra sizlere ömür oradan 3 4k masraf çıkar ilerde

@Jill Valentine yardımcı olursa çok sevinirim 5070TI düwündüm amacım oyundan çok, video kurgu - render, blender cycle motoruyla render almak, after effects gibi. Bütçem taş çatlarsa 80k olur
16gb ram ztn o işler için yetmeyecek en basitinden

bence sistem am5 soket üzerine olmalı en basit örneğim

ha cuda vs demişsin onu geçtim kasa neysede psu sıvı soğutma ömürlük değil bu sistemde kullanmazdım ve o kasanın fanlar bir süre sonra sizlere ömür oradan 3 4k masraf çıkar ilerde

16gb ram ztn o işler için yetmeyecek en basitinden
Hocam ram 32 gb çift slot

Nv3 kötü tercih warcry kötü tercih intel 14. Nesil kötü tercih

Sadece kötü tercihte neymiş ne yapmam gerektiğine dair bir öneri verilmemiş arkadaşlar lütfen öneri verin ki bunu düzenleyip toplayıp alabileyim
7800x3d 15k
msi x670, 10k
2x16 patriot 3.7k
renegade 1tb 3500
5070ti palit 3 fan 41k
rajintek cratos 850 gen5 4.7k
corsair 3000d 2.6k
total 80k işlemci bu olmak zorunda değil işlemci kendine özel düşebilir

Sadece kötü tercihte neymiş ne yapmam gerektiğine dair bir öneri verilmemiş arkadaşlar lütfen öneri verin ki bunu düzenleyip toplayıp alabileyim
ayak üstü topladım o sistem alınmaz

güzel bir b650 ryzen 5 serisi de seçebilirsin fiyat 5k 10k düşer direkt onla da ssd koyarsın istediğin kasayı koyarsın

7800x3d 15k
msi x670, 10k
2x16 patriot 3.7k
renegade 1tb 3500
5070ti palit 3 fan 41k
rajintek cratos 850 gen5 4.7k
corsair 3000d 2.6k
total 80k işlemci bu olmak zorunda değil işlemci kendine özel düşebilir

ayak üstü topladım o sistem alınmaz

güzel bir b650 ryzen 5 serisi de seçebilirsin fiyat 5k 10k düşer direkt onla da ssd koyarsın istediğin kasayı koyarsın
Palit ekran kartı hakkında internette çok kötü yorumlar okudum. Sizin bu konuda bilginiz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,504
Üyeler
185,272
Son üye
558memoli
Geri