5060 ti kasa topladım monitörde kararsızım

Eren082

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
İtopyadan KUARK-BTS 1 adlı tavsiye sistemin işlemcisini 14600kf ye yükselterek satın aldım fiyat performans olarak güzel olduğunu düşünerek aldım ekran kartının 2 fanlı olması biraz içime dokundu o kadar çok etkiler mi bilmiyorum 16 gb zaten ekran kartı

monitörler arasında kaldım
Kavisli ekran istediğim için bunu seçtim arada çok büyük bir fark olucaksa değiştireceğim
Benim aldığım VG27VQ3B asusun 27 inç va panel 180 hz 1 ms monitörü kavisli olduğu için aldım ıps panellerde kavisli bulamadım vardıysada çok pahalıydı bunu 7 bine aldım

1 aşağı 1 yukarı fiyatına 180 hz msi ve asusun monitörleri var fast ıps veya ıps panel msi olan bir tane monitör de 0.5 ms çok fark eder mi monitörüm iyi mi bunlar düz ekran kavisli değil diye almak istemedim ama ıps daha iyi diyorlar sizce değiştirmelimiyim fark eder mi çok

geçen paylaşmışlardı indirim hala devam ediyor
Marka alınır mı sıkıntı olur mu
Daha çok benim monitörüm iyi mi ips monitörlerle arasında çok fark var mı bunu bilmek istiyorum

burada konusu var bunun haricinde bunu önermişler https://www.hepsiburada.com/ktc-27-...itor-p-HBCV00008JZYOL?magaza=BOZDAN Teknoloji

burada konusu var bunun haricinde bunu önermişler https://www.hepsiburada.com/ktc-27-h27t22c-180hz-1ms-hdmi-displayport-2560-x-1440-freesync-fast-ips-flat-monitor-p-HBCV00008JZYOL?magaza=BOZDAN Teknoloji
Tamam reisim sen monitör öneriyorsunda ben monitör önerisi istemiyorum benim aldığım monitör bana sıkıntı çıkarır mı diğer belirttiğim ips monitörlere göre va panel kullanıma engel mi
Ayrı olarak curved istiyorum

Tamam reisim sen monitör öneriyorsunda ben monitör önerisi istemiyorum benim aldığım monitör bana sıkıntı çıkarır mı diğer belirttiğim ips monitörlere göre va panel kullanıma engel mi
Ayrı olarak curved istiyorum
Şöyle Ucuz VA sorun yaratabilir ghosting gibi ama kaliteliside hikayeli oyunlarda görsel şölen yaratır eğer rekabetçi oyunlar oynayacaksan bence IPS tercih etmen daha iyi olurdu kavisli monitörlerde ki kavis düşündüğün kadar fazla değil ucundan büküyorlar çok anlamıyorsun bile kavisi bu boyutta nerden biliyorsun dersen 32" kavisli monitör kullanıyorum ofiste

İtopyadan KUARK-BTS 1 adlı tavsiye sistemin işlemcisini 14600kf ye yükselterek satın aldım fiyat performans olarak güzel olduğunu düşünerek aldım ekran kartının 2 fanlı olması biraz içime dokundu o kadar çok etkiler mi bilmiyorum 16 gb zaten ekran kartı

monitörler arasında kaldım
Kavisli ekran istediğim için bunu seçtim arada çok büyük bir fark olucaksa değiştireceğim
Benim aldığım VG27VQ3B asusun 27 inç va panel 180 hz 1 ms monitörü kavisli olduğu için aldım ıps panellerde kavisli bulamadım vardıysada çok pahalıydı bunu 7 bine aldım

1 aşağı 1 yukarı fiyatına 180 hz msi ve asusun monitörleri var fast ıps veya ıps panel msi olan bir tane monitör de 0.5 ms çok fark eder mi monitörüm iyi mi bunlar düz ekran kavisli değil diye almak istemedim ama ıps daha iyi diyorlar sizce değiştirmelimiyim fark eder mi çok
hocam kavisli monitörler sadece va panelden yapıldığı için renk kalitesi ıps lere göre çok kötü. gamepower sonic t80 27" 2k 180hz monitör kullandığım için öneriyorum panel kalitesi hem samsung hem de msi dan daha iyi alıp alıp iade ettim defalarca memnun kalmadığım için gamepower alırken şüpheliydim ama gerçekten şaşaırttı hem renk anlamında hem ghosting olarak tavsiye ederim tam fp kralı

Geri