Neler Yeni

İnce Hesap (Gaming Gecesi) Mağduruiyeti

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Sende adamın fanboyluğunu yapmak yerine önce bir oku ondan sonra yaz. Zaten yaptık verdik kaç gün önce. Önceki sayfalarda da yazdım. Yemin ederim şaka gibi milletiz.
Laf sokma yarışına mı girdiniz? Kimse babanızın uşağı değil. Adamın canını sıkmayın. Hangi birinizle uğraşacak?

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Laf sokma yarışına mı girdiniz? Kimse babanızın uşağı değil. Adamın canını sıkmayın. Hangi birinizle uğraşacak?
Senle muhatap olan mı var anlamadım? Banane adamı tanımam etmem. Ondan yardım mı bekliyorum öyle bir şey mi yazmışım? Gelip laf atıp sonra da laf sokma yarışına mı girdiniz diyor bide. 200 iq yeminle.

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Çok konuşma. Ben başkasına yazmışım, sen atlamışsın. Önce insan olmayı öğren. Senin gibi insanlara iyilik yapılmaz.
Bu üslupla mi insansın sen? Başkasına yazsan da gidip bankaya başvuracak benim yanı lafı bana atıyorsun. Tabi farkında olacak kadar iq seviyen var mı bilmiyorum. Bu başlığı açtığımdan beri hiç bir kimseye her hangi bir hakaret yada rencide edici bir mesaj paylaşmadım. O yüzden üslubunu da al git ötede oyna. Kaç gün önce bankaya itiraz etmişim burada yazmışım adam gelmiş kendi işini kendiniz halledin diyor. Bir de bunu yazan adam güya forum destek kulübü üyesi.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Çok konuşma. Ben başkasına yazmışım, sen atlamışsın. Önce insan olmayı öğren. Senin gibi insanlara iyilik yapılmaz.
Dostum başkasına yazdım diyorsun adamın yorumuna cevap veriyorsun. Adam bir şey dememiş gidip abdullah abi bana yardım etmek zorunda falan da dememiş. Benim uşağım o falan da dememiş belki elinden bir şey gelir diye etiketlenmiş ki bu adam etiketlememiş. Lütfen dalaşmayın millete...

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Dostum başkasına yazdım diyorsun adamın yorumuna cevap veriyorsun. Adam bir şey dememiş gidip abdullah abi bana yardım etmek zorunda falan da dememiş. Benim uşağım o falan da dememiş belki elinden bir şey gelir diye etiketlenmiş ki bu adam etiketlememiş. Lütfen dalaşmayın millete...
Dalaşan yok. Ben başkasına yazdım, o cevap verdi. Adama yol gösterdik, bir de azar işitiyoruz. Böyle yapacaksanız, hiç kimse yardım etmesin o zaman. Benim yazdığımı sen de okumamışsın.

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Dalaşan yok. Ben başkasına yazdım, o cevap verdi. Adama yol gösterdik, bir de azar işitiyoruz. Böyle yapacaksanız, hiç kimse yardım etmesin o zaman. Benim yazdığımı sen de okumamışsın.
Dostum sen yol gösterme aman kalsın. Kimsenin yardımına da ihtiyacım yok zaten. Başka başlıklarda yardım bekleyenler vardır. Sen onlara bak. Gene de üslubun ve yol gösterme çaban için teşekkür ederim. Senin gösterdiğin yolu biz zaten 3 gün önce yaptık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
can Köksalan
Beklemekte sorunum yok ancak sitede iki ürünü de kargolanmış ve bir kargo içerisinde gönderilmiş olarak gösteriyorlar. Ben bu kargoyu teslim aldım ama ürünün birini almadım. Yarın biz sana ikisini de teslim ettik deseler ürünü almadığımın ispatı bile zor. Gerçi şuan beni dikkate alıp cevap veren bile yokta merak ediyorum cevap verdiklerinde ne diyecekler.
kargo kağıdı imzaladın mı? ilk gelen kargo takip numarasından görüntüle yapıp içeriğine bir bak istersen tek kargo da gelecek yazıyorsa orada belirtiyorlar şayet 2 üründe tek kargoda gönderdiler ve sen kabul ettiysen satın aldığın ve kargo şirketi biz size teslim ettik iddiasında bulunacaklardır. bir an önce öğrenin ilk gelen kargo içeriğini bence

edit: konunun sonuçlandığını görmemişim kusura bakma şimdi gördüm eski konu olduğunu

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: aber

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
kargo kağıdı imzaladın mı? ilk gelen kargo takip numarasından görüntüle yapıp içeriğine bir bak istersen tek kargo da gelecek yazıyorsa orada belirtiyorlar şayet 2 üründe tek kargoda gönderdiler ve sen kabul ettiysen satın aldığın ve kargo şirketi biz size teslim ettik iddiasında bulunacaklardır. bir an önce öğrenin ilk gelen kargo içeriğini bence
Hocam kargo kağıdını imzalamadım. Ama zaten bir önemi yok. Çünkü incehesap tek ürün gönderildiğini kendi de kabul ediyor. İki depoları var ve iki ürünüm ayrı depolardan gönderilecekti. Hatta biri aras kurye biri de yurtiçi kargo ile gelmesi gerekiyordu. Yoksa dediğiniz gibi o durumda çok büyük sıkıntı. Biz gönderdik deseler iş daha da zor olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
can Köksalan
Hocam kargo kağıdını imzalamadım. Ama zaten bir önemi yok. Çünkü incehesap tek ürün gönderildiğini kendi de kabul ediyor. İki depoları var ve iki ürünüm ayrı depolardan gönderilecekti. Hatta biri aras kurye biri de yurtiçi kargo ile gelmesi gerekiyordu. Yoksa dediğiniz gibi o durumda çok büyük sıkıntı. Biz gönderdik deseler iş daha da zor olurdu.
sonuçladığını sonra gördüm hocam kusura bakma ben konuya geç kalmışım :D

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Önemli değil hocam. Benim durumumun özeti şu; ürünün çıkışı yapılmış ama kargoya verilmemiş. Yanı ya çalındı depoda ya da kayboldu bir yerlerde ürün. Kargoya verilmediği için topu kargo şirketine atamıyorlar. Ama depodan çıkışı yapıldığı için de iade yapmıyorlar. Yanı arafta kaldım. Tamamen kendi beceriksizlikleri. Şuan bir haftadır ürünün akıbetini bulmaya çalışıyorlar. Artık ne zamana bulurlar ya da bulabilirler mi bilmiyorum.

sonuçladığını sonra gördüm hocam kusura bakma ben konuya geç kalmışım :D

Çınar Yaşar

80+ Gold
Şu an bütün kargo markaları yoğun, Gaming gecesiyle bir alakası yok, ben 2-3 ay önce JD710'u 119TL'ye sipariş ettim süper cuma'dan 2-3 gün içinde geldi

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Şu an bütün kargo markaları yoğun, Gaming gecesiyle bir alakası yok, ben 2-3 ay önce JD710'u 119TL'ye sipariş ettim süper cuma'dan 2-3 gün içinde geldi
Valla ayın 8'inde sistem topladım. 7 farklı siteden alış veriş yaptım monitör dahil. Hatta monitörde ölü piksel çıktı geri gönderdim yenisi bile elime ulaştı bu süreçte. Tüm siparişlerim iki gün içinde elime ulaştı. İncehesap'tan alamadığım işlemciyi başka siteden sipariş verdim o bile elime ulaştı. Ama olabilir evet yoğunluk var ancak sorun burada o değil. Hiçbir ilerleme yok durumumda adamlar ilgilenmiyor tek dedikleri şu güne kadar kesin yatar. Bir firma düşünün ki bir haftada elindeki ürünün akıbetinin ne olduğunu bulamıyor. Zaten böyle bir firmada yoğunluk olmasa da beceremezler hiç bir şey. Ayrıca yoğunluğu oluşturanda kendileri hocam. Madem altından kalkamayacaklar neden gaming gecesi düzenliyorlar. Niye biz mağdur oluyoruz. Allah'tan bu hafta düzenlemediler. O yüzden bence tamamen incehesap ve gaming gecesi ile alakalı bir durum.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Adamı niye etiketleyip duruyorsunuz? Bazı şeyleri kendiniz halledin artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlarla uğraşmak yerine, harcama yaptığınız bankaya harcama itiraz formu doldurup verin. Teslim edilmeyen ürünün parasını geri alırsınız.
30 ila 180 gün diyor
harcama itirazı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,207
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom