Yardım İnce hesap sipariş

Teknobiyotikten montajsiz sistem aldım 2 günde hemen geldi🧐

Arkadaşlar merhaba 11 nisandan sonra İncehesap tan sipariş verip de eline ürünü ulaşan oldu mu ? Ben siteden 10 nisan cuma günü gaming gecesinden ekran kartı ve RAM sipariş verdim elimdeki laptobu mu sonraki gün satabilince de PC toplama sihirbazından geri kalan sistemi topladım montajı da seçtim ( 11 nisanda verdim siparişi ) bana ayın 15 inde sistemimin montajlandığı kargo sırası beklediği söylendi halen kargoya verilmedi ne kadar mesaj atsam da şablon mesaj atıyorlar. Acaba 11 nisandan sonra sipariş veripde eline ulaşan var mı bana sürekli şablon mesajlardan yoğunluk var deniyor benim cumaya yetişmesi gereken ödevlerim var ve ben bunların kargosunu bekliyorum elden de teslim edemeyeceklerini söylüyolar gidip almaya da razıyım.
Ek 1 : 13 nisanda da 7 iş günü içerisinde tarafıma ulaştırılacağı söylendi.
sen bi ara sor ben 17 nisanda monitör klavye mouse kulaklık pad + kasa sipariş ettim hepsi geldi kasayı bekliyorum sadece

sen bi ara sor ben 17 nisanda monitör klavye mouse kulaklık pad + kasa sipariş ettim hepsi geldi kasayı bekliyorum sadece
Elime ulaştı diye yazmıştım ama yanlış anlaşılmışım sanrım dün geldi ama sitede hala paketleniyor olarak gözüküyor

Elime ulaştı diye yazmıştım ama yanlış anlaşılmışım sanrım dün geldi ama sitede hala paketleniyor olarak gözüküyor
hmm anladım site geç güncelleniyor biraz düzelir yakında ozaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,686
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri