Neler Yeni

Yardım İnce hesap sipariş

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Teknobiyotikten montajsiz sistem aldım 2 günde hemen geldi🧐

ckmrsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ersin Çakmak
Dün elime ulaştı ama kargo bildirimi sms veya site üzerinde kargo verildi kargoda gibi bildirimler olmadı halen site üzerinde ürünler paketleniyor olarak gözüküyor

cgtytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Çağatay Turan
Arkadaşlar merhaba 11 nisandan sonra İncehesap tan sipariş verip de eline ürünü ulaşan oldu mu ? Ben siteden 10 nisan cuma günü gaming gecesinden ekran kartı ve RAM sipariş verdim elimdeki laptobu mu sonraki gün satabilince de PC toplama sihirbazından geri kalan sistemi topladım montajı da seçtim ( 11 nisanda verdim siparişi ) bana ayın 15 inde sistemimin montajlandığı kargo sırası beklediği söylendi halen kargoya verilmedi ne kadar mesaj atsam da şablon mesaj atıyorlar. Acaba 11 nisandan sonra sipariş veripde eline ulaşan var mı bana sürekli şablon mesajlardan yoğunluk var deniyor benim cumaya yetişmesi gereken ödevlerim var ve ben bunların kargosunu bekliyorum elden de teslim edemeyeceklerini söylüyolar gidip almaya da razıyım.
Ek 1 : 13 nisanda da 7 iş günü içerisinde tarafıma ulaştırılacağı söylendi.
sen bi ara sor ben 17 nisanda monitör klavye mouse kulaklık pad + kasa sipariş ettim hepsi geldi kasayı bekliyorum sadece

ckmrsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ersin Çakmak
sen bi ara sor ben 17 nisanda monitör klavye mouse kulaklık pad + kasa sipariş ettim hepsi geldi kasayı bekliyorum sadece
Elime ulaştı diye yazmıştım ama yanlış anlaşılmışım sanrım dün geldi ama sitede hala paketleniyor olarak gözüküyor

cgtytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Çağatay Turan
Elime ulaştı diye yazmıştım ama yanlış anlaşılmışım sanrım dün geldi ama sitede hala paketleniyor olarak gözüküyor
hmm anladım site geç güncelleniyor biraz düzelir yakında ozaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,567
Üyeler
159,174
Son üye
furkan3868
Top Bottom