Neler Yeni

İnce Hesap Toplama Pc

marasal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
marasal
Hepinize merhaba arkadaşlar öncelikle nasılsınız? umarım iyisinizdir biliyorsunuz ülkemizde corona virüsü var ve corona virüsünden sonra ince hesaptan pc alan bir arkadaşımız oldu mu hiç? olduysa gelmesinin kaç gün sürdüğünü söylerse çok mutlu olurum. (bursada oturuyorum)

Grafomani

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Gelir
Hepinize merhaba arkadaşlar öncelikle nasılsınız? umarım iyisinizdir biliyorsunuz ülkemizde corona virüsü var ve corona virüsünden sonra ince hesaptan PC alan bir arkadaşımız oldu mu hiç? olduysa gelmesinin kaç gün sürdüğünü söylerse çok mutlu olurum. (bursada oturuyorum)
Eft /havale yoluyla sistem + klavye mouse kulaklık monitor gibi ekipmanlarla beraber sipariş ettim . 2 gun sonra aradiğimda en erken 1 hafta en geç 2 hafta anlamında bilgi vermişler idi. Bazı ürünlerin stoğunu bekliyorlarmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eft /havale yoluyla sistem + klavye mouse kulaklık monitor gibi ekipmanlarla beraber sipariş ettim . 2 gun sonra aradiğimda en erken 1 hafta en geç 2 hafta anlamında bilgi vermişler idi. Bazı ürünlerin stoğunu bekliyorlarmış.
4.gün oldu .

marasal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
marasal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

4.gün oldu .
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,185
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII