Slayer5038
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Sebep nedir hocam5070 almayın 5060ti 16 gb veya rx9070 sistemlere yönelin
12 GB VRAM 2K da yetersiz kalabiliyor tabi full ayar oyun oynamam ayar kısarım VRAM kullanımını düşürürüm oyunlarda derseniz alabilirsiniz daha bugün biri benim paylaşımım da Witcher 3 oynarken 14 GB gördüğünü gösterdi hatta CS 2 de bile 11 küsür görüyordu VRAM aşağıdaki posttan bakabilirsinizSebep nedir hocam
2K da 16 VRAM'in ucu ucuna yettiğini ilk kez sizden duyuyorum var mı o kadar VRAM kullanıldığına dair bir video
2K neden oynayalım ki, 9060XT içinde aynısı söylendi kart inanılmaz düşük performans veriyor 1080pde bile kardeş.12 GB VRAM 2K da yetersiz kalabiliyor tabi full ayar oyun oynamam ayar kısarım VRAM kullanımını düşürürüm oyunlarda derseniz alabilirsiniz daha bugün biri benim paylaşımım da Witcher 3 oynarken 14 GB gördüğünü gösterdi hatta CS 2 de bile 11 küsür görüyordu VRAM aşağıdaki posttan bakabilirsiniz
2K da 16 VRAM'in ucu ucuna yettiğini ilk kez sizden duyuyorum var mı o kadar VRAM kullanıldığına dair bir video
5070 nativede DLSS açmadan FG açmadan RT kapalı full ayarlarda 60-80 FPS ve üstü alıyor DLSS açıkken FG gerek duymadan RT açabiliyorsun, FG açınca kart zaten uçuyor bu mu 1080p kartı bazen çok komik olabiliyorsunuz2K neden oynayalım ki, 9060XT içinde aynısı söylendi kart inanılmaz düşük performans veriyor 1080pde bile kardeş.
kardeş ben sana 5070'in iyi yanlarını mı sordum? Okuma anlama sıkıntın mı var5070 nativede DLSS açmadan FG açmadan RT kapalı full ayarlarda 60-80 FPS ve üstü alıyor DLSS açıkken FG gerek duymadan RT açabiliyorsun, FG açınca kart zaten uçuyor bu mu 1080p kartı bazen çok komik olabiliyorsunuz
Senin yazdığından haberin yok herhalde sen karta 1080p kartı muamelesi çekiyorsun sana 1080p kartı olmadığını anlatıyorum sende sıkıntı var sanırsamkardeş ben sana 5070'in iyi yanlarını mı sordum? Okuma anlama sıkıntın mı var
Güzel kardeşim ben sana kartın 1080p olduğunu mu söyledim? 12GB VRAM 2K'da gayet rahat oynatır sen oynatmaz demişsin. Üstüne 5070 almayın 5060Ti alın demişin, komik gerçekten.Senin yazdığından haberin yok herhalde sen karta 1080p kartı muamelesi çekiyorsun sana 1080p kartı olmadığını anlatıyorum sende sıkıntı var sanırsam
2K neden oynayalım ki diyen sen değil misin ben mi yanlış okuyorum 5070 VRAM'den ötürü stutter yiyor diyorum bundan ötürü 2K performansı verebilen kartların 16 VRAM altında alınmaması lazım al aşağıda oku neden alınmaması gerektiğini söyleyen bir ton insan mevcut yarın bir gün bu adam pc aldığında bundan ötürü pişman olursa derdini sen ben değil adam çeker doğruları konuşuyoruz ki ne aldığını bilsinGüzel kardeşim ben sana kartın 1080p olduğunu mu söyledim? 12GB VRAM 2K'da gayet rahat oynatır sen oynatmaz demişsin. Üstüne 5070 almayın 5060Ti alın demişin, komik gerçekten.