Bütçe ve fiyarlar6 ay peşin taksitli ekran kartı(9060 XT 16 GB) alacağam diğer bileşenleride itopyada yada ince hesaptan toplamayı düşünüyorum ama ekran kartsız montajlı sistem toplayabilir miyim? işlemci ana kart kasa vb.
Direk vade farksız 6 taksitli hazır sistem alsanız? Bütçeniz nedir?6 ay peşin taksitli ekran kartı(9060 XT 16 GB) alacağam
Bütçem 31 bin tl vade farksız 6 taksitli hazır sistem bulamıyorum çoğunlukla 3 ay peşin taksit var 6 ay peşin taksit yapan ben bulamadımDirek vade farksız 6 taksitli hazır sistem alsanız? Bütçeniz nedir?
31 bin tl civarı bütçem var(ekran kartı dahil) diğer bileşenler için henüz emin değilim ama montajla falan uğraşmak istemiyorum mümkünse ekran kartını taksitle alıp geri kalanını hazır sistem almak istiyorumBütçe ve fiyarlar
Bütçem 31 bin tl vade farksız 6 taksitli hazır sistem bulamıyorum çoğunlukla 3 ay peşin taksit var 6 ay peşin taksit yapan ben bulamadım
Daha iyi bir sistem var mı en azından 9060 xt ekran kartına yakın 4-5 yıl beni götürebilecekVade farksız 9 taksit var.![]()
incehesap Meder V9 I5-14400F 16GB 512GB SSD 12GB Arc B580 FreeDos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
incehesap Meder V9 I5-14400F 16GB 512GB SSD 12GB Arc B580 FreeDos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl