furkaandundaar
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
ilk defa internet üzerinden alışveriş yapıcam ve bu siteyi ilk defa duydum güvenilir midir ?
evet fazlasıylailk defa internet üzerinden alışveriş yapıcam ve bu siteyi ilk defa duydum güvenilir midir ?
Güvenilir.
evet fazlasıyla
Evet.![]()
Güvenilir.
2 ürün aldım, sıkıntı olmadı. 3. de sipariş edildi. bakalım.
Evet.
Şu yüzden sordum James Donkey 720 incehesapta 400TL iken hepsi burada ve trendyol gibi sitelerde 700 - 800 TL civarı bunu anlamadım neden ince hesapta o kadar ucuz. İnternetten ilk defa alışveriş yapıcam biraz tedirginim açıkçası.Evet, güvenilir.
İndirim vs, hesaplı şubat indirimi.Şu yüzden sordum James Donkey 720 incehesapta 400TL iken hepsi burada ve trendyol gibi sitelerde 700 - 800 TL civarı bunu anlamadım neden ince hesapta o kadar ucuz. İnternetten ilk defa alışveriş yapıcam biraz tedirginim açıkçası.
JD 720 alınmaz.Şu yüzden sordum James Donkey 720 incehesapta 400TL iken hepsi burada ve trendyol gibi sitelerde 700 - 800 TL civarı bunu anlamadım neden ince hesapta o kadar ucuz. İnternetten ilk defa alışveriş yapıcam biraz tedirginim açıkçası.
İndirimlerden dolayiŞu yüzden sordum James Donkey 720 incehesapta 400TL iken hepsi burada ve trendyol gibi sitelerde 700 - 800 TL civarı bunu anlamadım neden ince hesapta o kadar ucuz. İnternetten ilk defa alışveriş yapıcam biraz tedirginim açıkçası.
Tedirgin olmanızı gerektiren bir durum yok. İndirim oluyor genelde İnceHesap'ta zaten o kulaklık 700 TL edecek bir kulaklık değil.Şu yüzden sordum James Donkey 720 incehesapta 400TL iken hepsi burada ve trendyol gibi sitelerde 700 - 800 TL civarı bunu anlamadım neden ince hesapta o kadar ucuz. İnternetten ilk defa alışveriş yapıcam biraz tedirginim açıkçası.