İncehesap Gaming Gecesi Pc Toplama?

Kesinlikle Toplamanı Tavsiye Ederim Ben 2 Gün Önce Cuma Gecesi rtx 2070 rog strixi tam : 3900 TL'ye Aldım Ve Ryzen 5 3600 İse : 1000 TL'ye Aldım

Tek tek toplıcaksın cumayı bekle Fakat Stoklarında Çok az ürün kaldı bu cuma belki istediklerin gelmıyebilir obur cuma kesin gelir.
1 2 ay zamanım var sıkıntı yok bu cuma olmazsa diğer cuma o da olmazsa diğer cuma acelem yok 3300 tl gibi bir fıyatı 2700 e indirebilirmiyim?

1 2 ay zamanım var sıkıntı yok bu cuma olmazsa diğer cuma o da olmazsa diğer cuma acelem yok 3300 TL gibi bir fıyatı 2700 e indirebilirmiyim?
2500 E kadar indirebilirsin emin ol birtek kargo süreci bıraz sıkıntı öyle yorumlar gördüm ama onlar hazır sıstemler ıcın kargo yorumlamıslardı senın tek tek olucagı ıcın biraz daha hızlı gelebilir.

2500 E kadar indirebilirsin emin ol birtek kargo süreci bıraz sıkıntı öyle yorumlar gördüm ama onlar hazır sıstemler ıcın kargo yorumlamıslardı senın tek tek olucagı ıcın biraz daha hızlı gelebilir.
isterse 2 haftaya gelsin dostum :) 2500e kadar indirebilirim inşallah:) 1 aya toplarım yazarım burayada

Kesinlikle Toplamanı Tavsiye Ederim Ben 2 Gün Önce Cuma Gecesi rtx 2070 rog strixi tam : 3900 TL'ye Aldım Ve Ryzen 5 3600 İse : 1000 TL'ye Aldım

Tek tek toplıcaksın cumayı bekle Fakat Stoklarında Çok az ürün kaldı bu cuma belki istediklerin gelmıyebilir obur cuma kesin gelir.
Allah için o işlemciyi nasıl aldın 5 saniye sürdü alamadım ya ne ara bitirdiniz yemin ederim hazır bekledim ama alamadım canım sıkıldı

Allah için o işlemciyi nasıl aldın 5 saniye sürdü alamadım ya ne ara bitirdiniz yemin ederim hazır bekledim ama alamadım canım sıkıldı
kankam :D ben direk tüm sistemleri Topladım Hazırda Bekledim hani indirime girmesini beklemiyordum 1500 TL'ye direk alıcaktım ama büyük şans oldu hemen kredı kartını girdim üzülme ama 2 haftaya yine girer indirime dahada güzel girer hatta

kankam :D ben direk tüm sistemleri Topladım Hazırda Bekledim hani indirime girmesini beklemiyordum 1500 TL'ye direk alıcaktım ama büyük şans oldu hemen kredı kartını girdim üzülme ama 2 haftaya yine girer indirime dahada güzel girer hatta
ben İncehesap gaming gecesi iIe iIk defa karşıIaşıyorum bende yakIaşık 4500 tI civarında pc toplayacağım bütün parcaIarı yakIaşık kac haftada toplarım neIer ne sıkIıkIa geIiyor biIgiIendirirseniz sevinirim

b
ben İncehesap gaming gecesi iIe iIk defa karşıIaşıyorum bende yakIaşık 4500 tI civarında PC toplayacağım bütün parcaIarı yakIaşık kac haftada toplarım neIer ne sıkIıkIa geIiyor biIgiIendirirseniz sevinirim
biraz geç gelebiliyor 2 haftada toplarsın çok parça geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyw dostum toplacağım inşallah yakın zamanda:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,302
Üyeler
184,918
Son üye
MikeWill
Geri