Enerji de 1k ya düştü ne kadar sevmedende olsa aldımmerhabalar bugün ince hesapta gaming gecesi var bu klavyeye indirim getirirlermi diye sormak istedim çünkü alıcam en azında n 100 tl bile indirim olsa kafi daha önce görmüşmüydünüz indirim geldiğini
o çok çok kötü ya hiç beğenmedim şeffaf olması kötü gibiŞeffaf versiyonu 950 lira ona da bakabilirsin.
enerji bi site değilmi sierji mi demek istedin yoksaEnerji de 1k ya düştü ne kadar sevmedende olsa aldım
teşekkürlerinstagramını takip edebilrsin şuan için k617 nin indirimi paylaşılmadı ama.
Eveto çok çok kötü ya hiç beğenmedim şeffaf olması kötü gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
enerji bi site değilmi sierji mi demek istedin yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
Gaming gecesinde stok eritiyorlar, nadiren bikaç tane mantıklı indirim geliyor gerisi pazarlama taktiği, ben olsam 100 lira için beklemezdim klavye için.merhabalar bugün ince hesapta gaming gecesi var bu klavyeye indirim getirirlermi diye sormak istedim çünkü alıcam en azında n 100 tl bile indirim olsa kafi daha önce görmüşmüydünüz indirim geldiğini
anladım gelmez diyosun 100 tl için bile şuan benim için önemli okadar gelse bile yeterGaming gecesinde stok eritiyorlar, nadiren bikaç tane mantıklı indirim geliyor gerisi pazarlama taktiği, ben olsam 100 lira için beklemezdim klavye için.
bende amd r7 7800x3d bekliyorum var mı acaba instagramda baktım göremedim hiçbirşeyinstagramını takip edebilrsin şuan için k617 nin indirimi paylaşılmadı ama.
5600 ve 8700g mi ne oylaması açıldı sanırım hatırlamıyorum kazananıbende amd r7 7800x3d bekliyorum var mı acaba instagramda baktım göremedim hiçbirşey
7800x3d yok anlaşılan5600 ve 8700g mi ne oylaması açıldı sanırım hatırlamıyorum kazananı
7800x3d yok anlaşılan5600 ve 8700g mi ne oylaması açıldı sanırım hatırlamıyorum kazananı