iptal talebi yolladım bileSiz bilirsiniz hocam piyasanın durumunuda düşünün biraz iyi karar verin
2667 mhz olan neFiyat güzel, fakat Ana kartınız ile uyumlu değiller ilerde sorunlar çıkabilir onu göz önüne alarak alınız.
Alacağınız RAM kodu : MD16GK2D4320016AXR
İşlemcinizin kullanacağı en yüksek RAM MHz' si :
Alıntıyı görüntüle
ve anakart için neden uyumlu olmasınFiyat güzel, fakat Ana kartınız ile uyumlu değiller ilerde sorunlar çıkabilir onu göz önüne alarak alınız.
Alacağınız RAM kodu : MD16GK2D4320016AXR
İşlemcinizin kullanacağı en yüksek RAM MHz' si :
Alıntıyı görüntüle
Sitesinden kontrol ettim.ve anakart için neden uyumlu olmasın
İşlemcinizin en yüksek kullanacağı RAM MHz'si2667 mhz olan ne
yo gayette güzel şuan ram o.c li 3600 de kullanıyorum sorunsuz şekildeSitesinden kontrol ettim.
İşlemcinizin en yüksek kullanacağı RAM MHz'si
Anakart demedim, işlemci dedim.yo gayette güzel şuan ram o.c li 3600 de kullanıyorum sorunsuz şekilde
tamam bende dıyorum ki sorunsuz şekilde çalışıyorAnakart demedim, işlemci dedim.
Haklısınız. Konuyu burada kapatıyorum...tamam bende dıyorum ki sorunsuz şekilde çalışıyor
dediğiniz konuyu araştırmanızı tavsıye ederim hocamaz çok sebebini bildiğim için oc falan yaptım az once tam araştırdım amd işlemcilere mhz yüksek olması gerekiyor o sitedeki değerlerin üstünde kullanmak için desteği sağlıyor intel kısmında aynı şey değil fazlası bir işe yaramıyor ama amd de anakart desteğini geçmediğin sürece takabiliyorsun zaten öyle bi mantık olamaz misal ryzen 5 5600 x ram mhz değeri 3200 dıyor ama 3200 takarsan adama gülerler ve mantıklıda değil zaten siz hiç gördünüz mü 5600 x işlemciye 3200 mhz takıldığınıHaklısınız. Konuyu burada kapatıyorum...
internette daha açıkalyıcı videolar belgeler var hocam araştırırsanız bulursunuzHaklısınız. Konuyu burada kapatıyorum...
Haklısınız...dediğiniz konuyu araştırmanızı tavsıye ederim hocamaz çok sebebini bildiğim için oc falan yaptım az once tam araştırdım amd işlemcilere mhz yüksek olması gerekiyor o sitedeki değerlerin üstünde kullanmak için desteği sağlıyor intel kısmında aynı şey değil fazlası bir işe yaramıyor ama amd de anakart desteğini geçmediğin sürece takabiliyorsun zaten öyle bi mantık olamaz misal ryzen 5 5600 x ram mhz değeri 3200 dıyor ama 3200 takarsan adama gülerler ve mantıklıda değil zaten siz hiç gördünüz mü 5600 x işlemciye 3200 mhz takıldığını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
internette daha açıkalyıcı videolar belgeler var hocam araştırırsanız bulursunuz