Neler Yeni

Yardım İncehesap gaming gecesinden pny ram aldım fiyat mantıklımı ve kalitelimi

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Fiyat güzel, fakat Ana kartınız ile uyumlu değiller ilerde sorunlar çıkabilir onu göz önüne alarak alınız.

Alacağınız RAM kodu : MD16GK2D4320016AXR

İşlemcinizin kullanacağı en yüksek RAM MHz' si :

ram bellek işlemci uyum.png

Can...

80+ Platinum
Siz bilirsiniz hocam piyasanın durumunuda düşünün biraz iyi karar verin
iptal talebi yolladım bile :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat güzel, fakat Ana kartınız ile uyumlu değiller ilerde sorunlar çıkabilir onu göz önüne alarak alınız.

Alıntıyı görüntüle
2667 mhz olan ne

Alıntıyı görüntüle
ve anakart için neden uyumlu olmasın

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
Haklısınız. Konuyu burada kapatıyorum...
dediğiniz konuyu araştırmanızı tavsıye ederim hocamaz çok sebebini bildiğim için oc falan yaptım az once tam araştırdım amd işlemcilere mhz yüksek olması gerekiyor o sitedeki değerlerin üstünde kullanmak için desteği sağlıyor intel kısmında aynı şey değil fazlası bir işe yaramıyor ama amd de anakart desteğini geçmediğin sürece takabiliyorsun zaten öyle bi mantık olamaz misal ryzen 5 5600 x ram mhz değeri 3200 dıyor ama 3200 takarsan adama gülerler ve mantıklıda değil zaten siz hiç gördünüz mü 5600 x işlemciye 3200 mhz takıldığını

Haklısınız. Konuyu burada kapatıyorum...
internette daha açıkalyıcı videolar belgeler var hocam araştırırsanız bulursunuz

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
dediğiniz konuyu araştırmanızı tavsıye ederim hocamaz çok sebebini bildiğim için oc falan yaptım az once tam araştırdım amd işlemcilere mhz yüksek olması gerekiyor o sitedeki değerlerin üstünde kullanmak için desteği sağlıyor intel kısmında aynı şey değil fazlası bir işe yaramıyor ama amd de anakart desteğini geçmediğin sürece takabiliyorsun zaten öyle bi mantık olamaz misal ryzen 5 5600 x ram mhz değeri 3200 dıyor ama 3200 takarsan adama gülerler ve mantıklıda değil zaten siz hiç gördünüz mü 5600 x işlemciye 3200 mhz takıldığını

internette daha açıkalyıcı videolar belgeler var hocam araştırırsanız bulursunuz
Haklısınız...

Top Bottom