Neler Yeni

İncehesap geç kargolama süreci

Kerpeten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet Emin
8 nisan tarihinde hazir sistemi özelleştirerek sipariş verdim 70k gibi bir ücret alındı benden altında en geç 3 gün içinde korgoda diye bir yazı vardı ona güvenerek sipariş verdim normalde 11 nisan cuma günü kargoda olması gerekiyordu ama hala montaj aşamasında aranızda incehesaptan sistem alan arkadaşlar var mı tecrübelerini kargo süreci hakkında beni bilgilendirirse sevinirim. açıkçası şikayet var daki yorumları okuyunca midem bulandı umarım onlar gibi sorun yaşamam.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
kargo gelir merak etme hafta sonuna denk gelmiş pazartesi verirler

verilir elbet

chade

80+ Bronze
cuma günü yoğunluk olmuştur kargoya verememişlerdir. hafta sonu da kakao tarlalarında çalışan çocuk işçiler olmadıklarına göre bir zahmet insanlar izin yapsın, çalışmasın kanka. kargoya verilir işte hafta içi dert etme

Kerpeten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cuma günü yoğunluk olmuştur kargoya verememişlerdir. hafta sonu da kakao tarlalarında çalışan çocuk işçiler olmadıklarına göre bir zahmet insanlar izin yapsın, çalışmasın kanka. kargoya verilir işte hafta içi dert etme
Dostum salı günü sipariş verdim yoğunluk anlamam ben tutamiyacakları sözleri vermicekler o zaman o siparişin altında en geç 3 gün içinde kargoya verilir yaziyorsa 3 gün içinde kargoya verilicek anladın mı?

Ysuflix

80+ Gold
Dostum salı günü sipariş verdim yoğunluk anlamam ben tutamiyacakları sözleri vermicekler o zaman o siparişin altında en geç 3 gün içinde kargoya verilir yaziyorsa 3 gün içinde kargoya verilicek anladın mı?
insana insan muamelesi yap önce. orda çalışanlarda bi insan. firmanın ve müşterilerin iyiliğini istiyorlar bunndan emin ol. ne anlarsın orda olan yoğunluktan? ben türkiyenin en büyüğünde montajcı olarak çalışıyordum 1 hafta geriden geldiğimiz oluyordu yoğunluktan. ne yapsın insanlar 100 kişi montajcı mı olsun? diğer departmanlar ne olsun? bencil olmaya gerek yok. işleyişe göre gidiyor sıra sistemi vardır incehesapta da. dayan biraz.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
M.Rüzgar Özen
Sukret itopyadan almamissin, adamlar ekran kartini 3 hafta gondermemisti.

Kerpeten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet Emin
insana insan muamelesi yap önce.
İnsana insan muamelesi yapıyorum ben zaten ticarette esnaflikta söz namustur önce sen bunu öğren ben böyle geçeceğini bilseydim belki ordan sipariş vermicektim haftaya belki şehir dışına çıkacağım nerden biliyorsun ?

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum

Ysuflix

80+ Gold
İnsana insan muamelesi yapıyorum ben zaten ticarette esnaflikta söz namustur önce sen bunu öğren ben böyle geçeceğini bilseydim belki ordan sipariş vermicektim haftaya belki şehir dışına çıkacağım nerden biliyorsun ?
almican o zaman ona göre planlama yapıcan biliyosun sistemlerin geç gelebileceğini.

Top Bottom