İncehesap geç kargolama süreci

Kerpeten

80+
Reaksiyon skoru
39
8 nisan tarihinde hazir sistemi özelleştirerek sipariş verdim 70k gibi bir ücret alındı benden altında en geç 3 gün içinde korgoda diye bir yazı vardı ona güvenerek sipariş verdim normalde 11 nisan cuma günü kargoda olması gerekiyordu ama hala montaj aşamasında aranızda incehesaptan sistem alan arkadaşlar var mı tecrübelerini kargo süreci hakkında beni bilgilendirirse sevinirim. açıkçası şikayet var daki yorumları okuyunca midem bulandı umarım onlar gibi sorun yaşamam.

kargo gelir merak etme hafta sonuna denk gelmiş pazartesi verirler

verilir elbet

cuma günü yoğunluk olmuştur kargoya verememişlerdir. hafta sonu da kakao tarlalarında çalışan çocuk işçiler olmadıklarına göre bir zahmet insanlar izin yapsın, çalışmasın kanka. kargoya verilir işte hafta içi dert etme

cuma günü yoğunluk olmuştur kargoya verememişlerdir. hafta sonu da kakao tarlalarında çalışan çocuk işçiler olmadıklarına göre bir zahmet insanlar izin yapsın, çalışmasın kanka. kargoya verilir işte hafta içi dert etme
Dostum salı günü sipariş verdim yoğunluk anlamam ben tutamiyacakları sözleri vermicekler o zaman o siparişin altında en geç 3 gün içinde kargoya verilir yaziyorsa 3 gün içinde kargoya verilicek anladın mı?

Dostum salı günü sipariş verdim yoğunluk anlamam ben tutamiyacakları sözleri vermicekler o zaman o siparişin altında en geç 3 gün içinde kargoya verilir yaziyorsa 3 gün içinde kargoya verilicek anladın mı?
insana insan muamelesi yap önce. orda çalışanlarda bi insan. firmanın ve müşterilerin iyiliğini istiyorlar bunndan emin ol. ne anlarsın orda olan yoğunluktan? ben türkiyenin en büyüğünde montajcı olarak çalışıyordum 1 hafta geriden geldiğimiz oluyordu yoğunluktan. ne yapsın insanlar 100 kişi montajcı mı olsun? diğer departmanlar ne olsun? bencil olmaya gerek yok. işleyişe göre gidiyor sıra sistemi vardır incehesapta da. dayan biraz.

insana insan muamelesi yap önce.
İnsana insan muamelesi yapıyorum ben zaten ticarette esnaflikta söz namustur önce sen bunu öğren ben böyle geçeceğini bilseydim belki ordan sipariş vermicektim haftaya belki şehir dışına çıkacağım nerden biliyorsun ?

İnsana insan muamelesi yapıyorum ben zaten ticarette esnaflikta söz namustur önce sen bunu öğren ben böyle geçeceğini bilseydim belki ordan sipariş vermicektim haftaya belki şehir dışına çıkacağım nerden biliyorsun ?
almican o zaman ona göre planlama yapıcan biliyosun sistemlerin geç gelebileceğini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri