Neler Yeni

Çözüldü✓ incehesap hazır sistem iade etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
Arkadaşlar merhaba İncehesap üzerinden hazir sistem almıştım bazı sebeplerden dolayı ürünü iade etmek istiyorum ürün şu an kargoda nasıl iade edebilirim ? Ilk once incehesabin kendi sitesinden mi iade olusturayim yoksa pazartesini bekleyip musteri temsilcilerini mi arayim ve iade alirlar mi ?

Coolpanda

80+ Silver
Hocam hazır sistemde iade almamaya çalışıyorlar mümkün mertebe.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
14 güne kadar iade edebiliyorsunuz. Siparilerime girin orada aldığınız üründe İade/Değişim yazar seçtikten sonra sebebini girin size bir kargo kodu verecekler kargo şirketine gidip o numarayı söyleyip geri iade verebilirsiniz. Ürünlere zarar gelmediği sürece iade alırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 güne kadar iade edebiliyorsunuz. Siparilerime girin orada aldığınız üründe İade/Değişim yazar seçtikten sonra sebebini girin size bir kargo kodu verecekler kargo şirketine gidip o numarayı söyleyip geri iade verebilirsiniz. Ürünlere zarar gelmediği sürece iade alırlar.
Hocam ürün daha elime gelmedi büyük ihtimalle sistem pazartesi günü ups gelecek acaba kargoyu geldiğinde tutanak mi tutturayim yoksa şimdi mi iade olusturayim ve sebebine herhangi bir şey yazsak kabul ederler mi

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Hocam ürün daha elime gelmedi büyük ihtimalle sistem pazartesi günü ups gelecek acaba kargoyu geldiğinde tutanak mi tutturayim yoksa şimdi mi iade olusturayim ve sebebine herhangi bir şey yazsak kabul ederler mi
Ürünü istemeyebiliyorsunuz diye biliyorum yanlışsam beni düzeltin.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Ben de bilmiyorum hocam ürünün montajını yapmışlar şimdi iade etsem ne yapacagim pazartesini mi bekleyim belki bilen bir arkadaş çıkar
Hocam ben kargocuyum aldığı ürünü istemeyenler oluyor iade düşüyoruz Trendyol Express de öyle fakat aynısını incehesap için söyleyemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben kargocuyum aldığı ürünü istemeyenler oluyor iade düşüyoruz Trendyol Express de öyle fakat aynısını incehesap için söyleyemem.
En doğrusu pazartesiyi beklemek musteri temsilcisiyle bir konuşayım onun dışında pazartesi ups kapıma getirse iade edebilir miyim

Can...

80+ Platinum
Kargocu geldiğinde ürünü teslim almıyorum. İade olucak diyosunuz olup bitiriyor

4ghost.cs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Metin s
Aynı durum bende oldu ürün kargoda oldugu için iptal ettiren edim iletişime geçtim . Kargo kapıya geldigin de teslim almayacağımı iade için geri gönderilmesini istiyorum dedim . 3-4 gün sonra geri ulaştıgında iadesi tamamlandı

Top Bottom