İncehesap İade Konusu

serci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
Merhaba, geçenlerde gamepower force gamepad'i satın aldım fakat beğenmedim beklentimin altında kaldı. İncehesaptan almıştım her şeyi duruyor iade ederken bir problem yaşar mıyım bu yerden alıp bu şekilde iade eden oldu mu ?

Genelde bu tarz firmalar kolay kolay iade almaz.
Hakem heyeti yolu görüyorum...

Merhaba, geçenlerde gamepower force gamepad'i satın aldım fakat beğenmedim beklentimin altında kaldı. İncehesaptan almıştım her şeyi duruyor iade ederken bir problem yaşar mıyım bu yerden alıp bu şekilde iade eden oldu mu ?
Almaları gerekiyor

Neyi beğenmediniz hocam bugün bende sipariş etmiştim 900 e ona göre iade edeyim

Ha ha isterse 1 dakika olsun. Kutuyu açtın mı? Hatta kargoyu aldın mı? Evet, o yeterli.
o zaman heyete gideriz ya 14 gün içinde her şekilde iade alıcaklar onlar uğraşır artık o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyi beğenmediniz hocam bugün bende sipariş etmiştim 900 e ona göre iade edeyim
ben fc26 oynuyorum analogu sağa sola götürürken tamamen götürmem gerek hafif yön verince gitmiyor hassasiyeti çok az ölü bölgesi var sanırım bu sebeple beklentimin altında kaldı monster pusat pro vardı o daha hassastı bunda istediğim gibi kullanamıyorum analogları

Ben 2 kez iade yaptım.
Aldığım ürünlerde öyle ucuz değildi.
Kutunun içine kağıt yazdım. Tarih attım.
Şu tarihte aldığım ürünü 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade ediyorum.
İsim soyisim imza.
Kimse arayıp bişey demedi.

Ben 2 kez iade yaptım.
Aldığım ürünlerde öyle ucuz değildi.
Kutunun içine kağıt yazdım. Tarih attım.
Şu tarihte aldığım ürünü 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade ediyorum.
İsim soyisim imza.
Kimse arayıp bişey demedi.
hocam peki kargo ücretini vs. biz mi ödüyoruz? Kargoyu gönderdikten sonra kaç gün içerisinde bilgilendirme yapıyorlar

Hiç bi ücret ödemedim.
Sürecin nasıl ilerlediğini hatırlamıyorum pek. Biraz vakit geçti çünkü.

İncehesap bi de işin zor kardeşim Allah yardımcın olsun. Normalde 14 gün içerisinde koşulsuz iade olması lazım ama elemanlar birazcık yokuş yapmayı seviyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,964
Üyeler
184,865
Son üye
Cetnn
Geri