Merhaba, geçenlerde gamepower force gamepad'i satın aldım fakat beğenmedim beklentimin altında kaldı. İncehesaptan almıştım her şeyi duruyor iade ederken bir problem yaşar mıyım bu yerden alıp bu şekilde iade eden oldu mu ?
daha alalı 2 gün oluyorGenelde bu tarz firmalar kolay kolay iade almaz.
Hakem heyeti yolu görüyorum...
Almaları gerekiyorMerhaba, geçenlerde gamepower force gamepad'i satın aldım fakat beğenmedim beklentimin altında kaldı. İncehesaptan almıştım her şeyi duruyor iade ederken bir problem yaşar mıyım bu yerden alıp bu şekilde iade eden oldu mu ?
Ha ha isterse 1 dakika olsun. Kutuyu açtın mı? Hatta kargoyu aldın mı? Evet, o yeterli.daha alalı 2 gün oluyor
peki kargoyu kim karşılıyor benim mi ödemem gerekiyorAlmaları gerekiyor
Neyi beğenmediniz hocam bugün bende sipariş etmiştim 900 e ona göre iade edeyimMerhaba, geçenlerde gamepower force gamepad'i satın aldım fakat beğenmedim beklentimin altında kaldı. İncehesaptan almıştım her şeyi duruyor iade ederken bir problem yaşar mıyım bu yerden alıp bu şekilde iade eden oldu mu ?
o zaman heyete gideriz ya 14 gün içinde her şekilde iade alıcaklar onlar uğraşır artık o zamanHa ha isterse 1 dakika olsun. Kutuyu açtın mı? Hatta kargoyu aldın mı? Evet, o yeterli.
ben fc26 oynuyorum analogu sağa sola götürürken tamamen götürmem gerek hafif yön verince gitmiyor hassasiyeti çok az ölü bölgesi var sanırım bu sebeple beklentimin altında kaldı monster pusat pro vardı o daha hassastı bunda istediğim gibi kullanamıyorum analoglarıNeyi beğenmediniz hocam bugün bende sipariş etmiştim 900 e ona göre iade edeyim
O kadarını bilmiyorumpeki kargoyu kim karşılıyor benim mi ödemem gerekiyor
hocam peki kargo ücretini vs. biz mi ödüyoruz? Kargoyu gönderdikten sonra kaç gün içerisinde bilgilendirme yapıyorlarBen 2 kez iade yaptım.
Aldığım ürünlerde öyle ucuz değildi.
Kutunun içine kağıt yazdım. Tarih attım.
Şu tarihte aldığım ürünü 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade ediyorum.
İsim soyisim imza.
Kimse arayıp bişey demedi.