Yardım İncehesap iade sorunu

Bir de nedense bilmiyorum itopya bir kampanya yapıyor ve çok satıyorsa problem çıkıyor. Yani denk mi geliyor bilmiyorum msi optix g241 almıştım mesela paneli çizik ve ölü pikselli geldi(çizigi sonradan farkettim) . Garantiye gönderemedim kalmıştı öyle. 1 sene sonra monitör panel arızası verdi gittim 1 haftada değişim yaptılar o konuda güzel oldu mesela orada açtım test ettik falan. Bazı konularda çok güzel ama iade para sürecinde problem yaşadığım bir gerçek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle işte ürünü almadan bunları gözden geçirmek lazım ben mesela iadede sorun yaşamayacağım siteleri seçmeyi tercih ederim fakat bazen elimizde olmuyor hayırlısı .

Bir de nedense bilmiyorum itopya bir kampanya yapıyor ve çok satıyorsa problem çıkıyor. Yani denk mi geliyor bilmiyorum msi optix g241 almıştım mesela paneli çizik ve ölü pikselli geldi(çizigi sonradan farkettim) . Garantiye gönderemedim kalmıştı öyle. 1 sene sonra monitör panel arızası verdi gittim 1 haftada değişim yaptılar o konuda güzel oldu mesela orada açtım test ettik falan. Bazı konularda çok güzel ama iade para sürecinde problem yaşadığım bir gerçek.
Aslında genel olarak böyle bir problem var işlerinemi gelmiyor sadece bir site değil tr de genel bir problem bu çok yavaş ilerliyor .

4 AY önce bende bir monitör aldım hiçbir problem yok fakat aoc g menu kullanıyordum ordan ayar vs yapıyordum bişeyi değiştrimedim birgün girdim bu monitör desteklememektedir diyor geldiğinden beri programı kullanıyordum normal menu tuşlarıyla kullanıyorum bunun için iade vs uğraşmak istemedim basit bişey belliki sök tak sürücü yükle kaldır olmadı bıraktım bende öyle duruyor kısalyol tuşu atadım tek tuşla fps modunu açıyorum sadece zaten diğer ayarları yapılı . Bende şans yok gider gelir ya serviste yada yolda bozulur kırılır kalırım bir yazılım uğruna :D

Son düzenleme:
Aslında genel olarak böyle bir problem var işlerinemi gelmiyor sadece bir site değil tr de genel bir problem bu çok yavaş ilerliyor .

4 AY önce bende bir monitör aldım hiçbir problem yok fakat aoc g menu kullanıyordum ordan ayar vs yapıyordum bişeyi değiştrimedim birgün girdim bu monitör desteklememektedir diyor geldiğinden beri programı kullanıyordum normal menu tuşlarıyla kullanıyorum bunun için iade vs uğraşmak istemedim basit bişey belliki sök tak sürücü yükle kaldır olmadı bıraktım bende öyle duruyor kısalyol tuşu atadım tek tuşla fps modunu açıyorum sadece zaten diğer ayarları yapılı . Bende şans yok gider gelir ya serviste yada yolda bozulur kırılır kalırım bir yazılım uğruna :D
Öyle maalesef

Ben de itopyadan almıştım çarşamba günü iade gitti hala iade verecekler g4 alacaz bekliyoruz iade olsun diye 🥺

Bankayı arasam iade etmez mi?
Bende bi sistem alıp 1 saat sonra kargoya ulaşmadan iptal ettim 3-4gün arası sürede iptalim onaylandı 8-10 gün arası bankama para geldi seninde öyle olabilir

3-4 + 5-7 mi yoksa 3-4 + 8-10 mu :D Anlaşıldı G4 için gidip kredi kartı bulacaz.

3-4 + 5-7 mi yoksa 3-4 + 8-10 mu :D Anlaşıldı G4 için gidip kredi kartı bulacaz
Sondaki toplam süre yani 8-15 gün arası paran yatar bana olduğu gibi yapıyorlar ise
Bende iptalimden 9 gün sonra param bankama yattı

Size dekont yollandıysa o para bankaya aktarılmıstır. Bankanın iade süresi 1-7 iş günüdür. Bankanın havuzunda bekleme durumları da yaşanabiliyor. Daha 5 gün geçmiş üstünden. Salı gününe kadar hesabınıza iade edilecektir.

Yasal süreyi sonuna kadar kullanıyolar ya
İtopya amozonda olduğu gibi hemen iptal işlemlerini başlatmıyor ya. G4 sistemini almak istiyosan kredi kartıyla alman daha iyi olur çünkü bende param yatmadan sistem geldiği için kredi kartımdan almıştım :D

İtopya amozonda olduğu gibi hemen iptal işlemlerini başlatmıyor ya. G4 sistemini almak istiyosan kredi kartıyla alman daha iyi olur çünkü bende param yatmadan sistem geldiği için kredi kartımdan almıştım :D
Onaylasalar limit gelecek adamlar onaylamıyor.

Merhabalar,
25 şubatta kredi kartı ile bir adet sistem siparişi vermiştim. Ardından 10 dk sonra iptal ettim ama parası banka hesabıma gelmedi.
Ertesi gün aradım bana iadesi yapıldığını söylediler. Bankamı aradım ve öyle bir şey olmadığını söylediler. Yine ertesi gün aradığımda aynı cevabı aldım. Her gün yine aradım sonuç aynı. Şu an 3 Mart oldu ve hala para iadesi yapmadılar. Sebeplerini de söylemiyorlar. Müşteri hizmetleri sadece iade yapıldığını söylüyorlar. 1 hafta oldu ve para hala yok.
İlk ve son siparişim olacak büyük ihtimalle.
Ben doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama sadece incehesapta kullanabilicegin, hesabına tanımlı para olarak yatırdıklarını duydum istersen birde onu kontrol et. Kesin değil sadece duydum.

Ben doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama sadece incehesapta kullanabilicegin, hesabına tanımlı para olarak yatırdıklarını duydum istersen birde onu kontrol et. Kesin değil sadece duydum.
Hocam umarım öyle saçma bir olay olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,840
Üyeler
192,051
Son üye
William James Moriarty
Geri