Yardım İncehesap iade sorunu

CrowleyS

80+
Reaksiyon skoru
71
Merhabalar,
25 şubatta kredi kartı ile bir adet sistem siparişi vermiştim. Ardından 10 dk sonra iptal ettim ama parası banka hesabıma gelmedi.
Ertesi gün aradım bana iadesi yapıldığını söylediler. Bankamı aradım ve öyle bir şey olmadığını söylediler. Yine ertesi gün aradığımda aynı cevabı aldım. Her gün yine aradım sonuç aynı. Şu an 3 Mart oldu ve hala para iadesi yapmadılar. Sebeplerini de söylemiyorlar. Müşteri hizmetleri sadece iade yapıldığını söylüyorlar. 1 hafta oldu ve para hala yok.
İlk ve son siparişim olacak büyük ihtimalle.

Bilmem kaç iş günü içerisinde iade zorunlulukları var. Anlattıklarınız kesinse avukata başvurun. Zararınızı bile öderler

Hocam incehesap dekont yolladı. Bankaya söylüyorum böyle bir şey yok diyor ne yapmalıyım?

Hocam direkt bankayı aradım böyle bir işlem , iade vs yok dediler. Zaten yollasalar anında hesabınızda görebilirsiniz dediler. Para kayboldu gitti

Hocam direkt bankayı aradım böyle bir işlem , iade vs yok dediler. Zaten yollasalar anında hesabınızda görebilirsiniz dediler. Para kayboldu gitti
Hocam yanlışlık var diyorum size müşteri hizmetlerini geçin dekontu çıktı alın ve bankaya gidin sorgulayın işlemi oradan sizi üst kata yönlendirirler paranın emanet başka hesap bankanın hatası vs kaynaklanabilir bu durum satıcı yada sizden kaynaklı olmayabilir siz dediğimi yapın sorunun nerde olduğunu anlarsak çözümü kolay olur satıcıdaysa durumu izah edersiniz paranın akibeti konusunda . Yok bankadaysa yazılı başvuru yaparsınız sorunla ilgili vs vs uzar gider bu somut adım atın müşteri hizmetleriyle olacak işler değil bunlar çoğu bilgi sahibi olmayan kişiler .

Dekont bankaya git bu kadar basit
Banka gecen 100tl yerine 100euro yatırdı bana akşam 6ya kadar euro idi sonra TL çevirdiler

incehesap öyle iade ettik diyolar ama sisteme geç geçiriyolar bana 2 3 günde geldi iadesi

6 iş günü olmuş 1 2 gün daha bekleyebilirsiniz işlem için veyahut dekontla bankaya gitmekten başka yolu yok

Ben de itopyadan almıştım çarşamba günü iade gitti hala iade verecekler g4 alacaz bekliyoruz iade olsun diye 🥺

Bankayı arasam iade etmez mi?

Ben de itopyadan almıştım çarşamba günü iade gitti hala iade verecekler g4 alacaz bekliyoruz iade olsun diye 🥺

Bankayı arasam iade etmez mi?
İşlem bankaya düşmeden herhangi bir işlem yapmazlar yapamazlar neye istinaden ödeyecek adam sana üzücü olmuş

İşlem bankaya düşmeden herhangi bir işlem yapmazlar yapamazlar neye istinaden ödeyecek adam sana üzücü olmuş
Kaç gündür diyor işleme alındı işleme alındı. Kardeşim iade işlemi başlaması nedir anlamadım ürün eline ulaşınca otomatik iade edersin parayı. Amaç zaten kullanıcının parasını gasp edip üstünde faiz gelir etmek

Kaç gündür diyor işleme alındı işleme alındı. Kardeşim iade işlemi başlaması nedir anlamadım ürün eline ulaşınca otomatik iade edersin parayı. Amaç zaten kullanıcının parasını gasp edip üstünde faiz gelir etmek
Öyle işte ürünü almadan bunları gözden geçirmek lazım ben mesela iadede sorun yaşamayacağım siteleri seçmeyi tercih ederim fakat bazen elimizde olmuyor hayırlısı .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,237
Üyeler
191,542
Son üye
Hasan bnr
Geri