Hocam o monitör fiyatını haketmiyor 140 tl daha koyup güzel bir 1 ms 75 hz monitör alınır. Ayrıca paranızı boşa harcamayın yıl olmuş 2020 para verilmez artık bu sistemlere zar zor yetiyor zaten o işlemci o ekran kartına. Anakart desen Upgrade edemezsin hiçbirşeyi. O PSU zaten canlı bomba.
Arkadaşlar ben bu pc yi toplamak için neler çektim bilemezsiniz ben sizden öneri değil sorumun cevabını istedim evet şuan benim için üstüne para koymak imkansız zar zor bir pc toplamış bütçemi belirlemişim biz türkler niye öneri verirken karşıdakini düşünmüyoruz sanki bu pc ile hiç oyun oynanmıyacak sanki monitör görüntü vermesin daha iyi gibi şeyler
Arkadaşlar ben bu PC yi toplamak için neler çektim bilemezsiniz ben sizden öneri değil sorumun cevabını istedim evet şuan benim için üstüne para koymak imkansız zar zor bir PC toplamış bütçemi belirlemişim biz türkler niye öneri verirken karşıdakini düşünmüyoruz sanki bu PC ile hiç oyun oynanmıyacak sanki monitör görüntü vermesin daha iyi gibi şeyler
Kesinlikle katılıyorum herkes böyle yorumlar yapıyor ben incehesaptan soğutucu almıştım 5günde geldi (corona döneminde+2gün yasak vardı ona rağmen 5 gün sürdü)
İnsanlar karşıdakini düşünmeden yorum yapıyorlar adam oradan buradan kısarak toplamış almış sövnmenin anlamı yok