Neler Yeni

İNCEHESAP Nasıldır?

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
Arkadaşlar ince hesaptan pc hocasının son toplamış olduğu sistemi aldım ama site yorumları hiç açıcı değil bu siteden alışveriş yapıp sorun yaşayan var mıdır?

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral daha önce ismini vermiyim bir e ticaret sitesinde operatördüm insanların gereksiz abartarak şikayetlerde bulunduklarını düşündüğüm oluyor umarım sorunsuz bir şekilde teslimat sağlanır. Fakat gerçekten bir geç teslimat söz konusu sanırım

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Kral daha önce ismini vermiyim bir e ticaret sitesinde operatördüm insanların gereksiz abartarak şikayetlerde bulunduklarını düşündüğüm oluyor umarım sorunsuz bir şekilde teslimat sağlanır. Fakat gerçekten bir geç teslimat söz konusu sanırım
O sitenin değil bizim ülkemizdeki kargo şirketlerinin cimriliği ve şeref gibi duyguları ne için para aldıklarını bilmemeleri görev bilinci olmaması kaynaklı 😊

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
Şikayet var tarzındaki mecralarda okuduğum yorumlara istinaden aynı gün kargo yazılan ürünlerin kargoya verilmemesi gibi sorunlar olduğu gibi 10 gün içerisinde kargoda denilen ürünlerde kargoya verilmediği olmuş bunlar olabilecek şeyler bu kısıma kadar okeyimde kimisi bkz ryzen 5 3500 x almıs ryzen 3 1200 gönderdiler tarzında şikayetler mevcut böyle olunca insanın düşüncesi karışmıyor değil ne düşünüyorsunuz?

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Şikayet var tarzındaki mecralarda okuduğum yorumlara istinaden aynı gün kargo yazılan ürünlerin kargoya verilmemesi gibi sorunlar olduğu gibi 10 gün içerisinde kargoda denilen ürünlerde kargoya verilmediği olmuş bunlar olabilecek şeyler bu kısıma kadar okeyimde kimisi bkz ryzen 5 3500 x almıs ryzen 3 1200 gönderdiler tarzında şikayetler mevcut böyle olunca insanın düşüncesi karışmıyor değil ne düşünüyorsunuz?
Bu dolandırıcılık oluyor tüketici hakem heyetleri bunun için var

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
Bakalım ürünü sipariş vereli 3 gün oldu olası bir olumsuzluk yaşayacak mıyım merak içerisindeyim. Ürünü aldığımda 7 gün içerisinde kargoda yazarken suan 10 gun içerisinde kargoda olarak bilgilendirme mevcut ve sadece ödeme onaylandı yazıyor umarım tahhüt edilen süreçlerde kargo çıkışı sağlanır ve sorunsuz bir teslimat gerçekleşir.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
sipariş verdikten sonra arıyorum müşteri hizmetleri felan mail atıyorum cevap vermiyorlar
amd ryzen 5 1600 yerine ryzen 3 yolladılar
coronayı bahane ederler kesin acaba korona olmadan önce ne diyorlardı

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Arkadaşlar ince hesaptan pc hocasının son toplamış olduğu sistemi aldım ama site yorumları hiç açıcı değil bu siteden alışveriş yapıp sorun yaşayan var mıdır?
Seni triggerlamak istemem ama.

Top Bottom