O sitenin değil bizim ülkemizdeki kargo şirketlerinin cimriliği ve şeref gibi duyguları ne için para aldıklarını bilmemeleri görev bilinci olmaması kaynaklıKral daha önce ismini vermiyim bir e ticaret sitesinde operatördüm insanların gereksiz abartarak şikayetlerde bulunduklarını düşündüğüm oluyor umarım sorunsuz bir şekilde teslimat sağlanır. Fakat gerçekten bir geç teslimat söz konusu sanırım
Bu dolandırıcılık oluyor tüketici hakem heyetleri bunun için varŞikayet var tarzındaki mecralarda okuduğum yorumlara istinaden aynı gün kargo yazılan ürünlerin kargoya verilmemesi gibi sorunlar olduğu gibi 10 gün içerisinde kargoda denilen ürünlerde kargoya verilmediği olmuş bunlar olabilecek şeyler bu kısıma kadar okeyimde kimisi bkz ryzen 5 3500 x almıs ryzen 3 1200 gönderdiler tarzında şikayetler mevcut böyle olunca insanın düşüncesi karışmıyor değil ne düşünüyorsunuz?
Forumda sorun yaşayan arkadaşlar varArkadaşlar ince hesaptan pc hocasının son toplamış olduğu sistemi aldım ama site yorumları hiç açıcı değil bu siteden alışveriş yapıp sorun yaşayan var mıdır?
dostum peki hangi ürün almıştın?sipariş verdikten sonra arıyorum müşteri hizmetleri felan mail atıyorum cevap vermiyorlar
AMD ryzen 5 1600 yerine ryzen 3 yolladılar
coronayı bahane ederler kesin acaba korona olmadan önce ne diyorlardı
Seni triggerlamak istemem ama.Arkadaşlar ince hesaptan pc hocasının son toplamış olduğu sistemi aldım ama site yorumları hiç açıcı değil bu siteden alışveriş yapıp sorun yaşayan var mıdır?