Neler Yeni

Çözüldü✓ İncehesap R7 7800x3d RTX 4060 Sistem alınır mı?

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ümit
7500f ile 7600 arasında büyük bir fark yok diye biliyorum ama parca kalite konusunda cok bir bilgim yok hocam teşekkürler araştırmaya devam edeceğim.
hocam her zaman güncel olması önemlidir 7600 her türlü daha iyidir. mesela söyle örnek vereyim 3070 kartların bazıları 4070den daha fazla fps veriyor ama bu 3070 alman icin bir neden olamaz. pahalı geldiyse ama palit ekran kartlı 43 44 k civari gamegarajda güzel sistemler var marka takıntın yoksa bakabilirsin.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,814
İsim
Orkun
Hocam bu şekilde ekran kartı yüzünden darboğaz yapar sistem en az 4070super olması gerek yanında ya da işlemciyi değiştir (7500f-7600 gibi işlemciler olabilir)
Ekran kartı bende darboğaz yapmamıştı. Sistemimi güncellemeden önce 4060 vardı, DDR5'e geçince elimde 4060 vardı. İdareten 3 4 gün öyle kullanmıştım. GTA5, Valorant vs. FPS ler tavan yapmıştı 5600'e göre.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
burak
fiyat avantajı yok dediğiniz sistem benim baştaki attığım sistem mi yoksa arkadaşın attığı sistem mi hocam?
senin attığının fiyat avantajı yok arkadaşın attığı zaten kötü sistem

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ümit
ekran kartı kaliteli falan değil galax inno falan bundan iyi. kötü sistem
galax inno kartı satarken adamlar duyunca kaçıyor. Sanırım hiç sistem satmadın.
Ve eminim kasadan falan anladığın yok.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
burak
galax inno kartı satarken adamlar duyunca kaçıyor. Sanırım hiç sistem satmadın.
Ve eminim kasadan falan anladığın yok.
geçen seneden bu yana 15 tane sistem sattım ama sana laf anlatmaktansa aynen kasadan anlamıyorum senin dediğinden :D

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ferhat Bilgi
Hocam sistem güzel ve dedikleriniz mantıklı ancak 7500f 4070s sistemleri 43k falan gördüğümü hatırlıyorum bu bi tık pahalı gibi geldi bana yanlışım varsa kusura bakmayın.
Daha ucuza da vardı 38 37 bine de bulunabiliyor

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ümit
geçen seneden bu yana 15 tane sistem sattım ama sana laf anlatmaktansa aynen kasadan anlamıyorum senin dediğinden :D
sistemin ne atsana bir bakalım tek tek parcalarına?

bunun gibi cahiller yüzünden millet kazık yiyor, gidip en ucuz parcaları alıp ucak sesi cıkaran sistemlerle perişan oluyor.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
burak
sistemin ne atsana bir bakalım tek tek parcalarına?
sebep? sana niye bir şeyler kanıtlamak zorundayım onu anlamadım. bahsettiğin sistemin konusunu aç bu sistem alınır mı diye, gerekli cevapları alırsın

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Yağız Demir
sebep? sana niye bir şeyler kanıtlamak zorundayım onu anlamadım. bahsettiğin sistemin konusunu aç bu sistem alınır mı diye, gerekli cevapları alırsın
Hocam bu fiyat aralığında başka 7800x3d sistem bulamadım sizce bazı parçalar değiştirilip attığım sistem alınır mı yoksa başka sistem mi bakayım

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ümit
çünkü yarım aklınla adamlara yön vermeye calısıyorsun. inno markasına msi ve asus markasından iyi diyen adamın aklıyla iş yapan adamda kazık yemeyi hak etmiştir.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
burak
çünkü yarım aklınla adamlara yön vermeye calısıyorsun. inno markasına msi ve asus markasından iyi diyen adamın aklıyla iş yapan adamda kazık yemeyi hak etmiştir.
asus demedim, msi da demedim ventus modellerden bahsettim sadece. mabadından uydurma bence

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ümit
Hocam bu fiyat aralığında başka 7800x3d sistem bulamadım sizce bazı parçalar değiştirilip attığım sistem alınır mı yoksa başka sistem mi bakayım
aga bu adam zırcahil buna sorup iş yapma. git yeni konu aç 45 k bütçeye 4070 superli sistem tavsiye yaz. bak sistemini soruyorum cevap bile veremiyor 20klık sistem kullanıp millete akıl veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus demedim, msi da demedim ventus modellerden bahsettim sadece. mabadından uydurma bence
olm atsana sistemini bakalım bu kadar cok konusan adamda min 4070 super kartlı bir sistem olmalı.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
burak
aga bu adam zırcahil buna sorup iş yapma. git yeni konu aç 45 k bütçeye 4070 superli sistem tavsiye yaz. bak sistemini soruyorum cevap bile veremiyor 20klık sistem kullanıp millete akıl veriyor.
sana insan gibi dedim attığın sistemin konusunu aç gerekli cevapları alırsın diye, adamı zorla kazıklattırmaya çalışıyorsun bi de zırcahil falan diyorsun :D

olm atsana sistemini bakalım bu kadar cok konusan adamda min 4070 super kartlı bir sistem olmalı.
oğlun değilim ben senin muhtemelen baban olacak yaştayım seviyeni koru bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,862
Üyeler
162,741
Son üye
Melich_128
Top Bottom