Zexius
80+ Bronze
Bugün İncehesap'tan A25 cihaz sipariş ettim saat 3 gibi, 5 gibi ise babamı aramışlar, fatura onun üstüne çünkü. Aradıkları zaman ise şunu söylemişler: "Bugün kargoya yetiştiremedik, yarın kargoya vereceğiz" demişler. 0212'li bir numaradan aramışlar bu normal mi? Ekstra olarak böyle her zaman gün içerisinde verilen siparişleri kargoya veremedikleri vakit arıyorlar mı? Bunu soruyorum çünkü hiçbir firma bu kadar ilgilenmez, aramaya gerek duymaz, şaşırdım yani, bu aslında bir şikayet değil, sadece soruyorum; herkesi böyle arıyorlar mı? İkinci olarak ise ürünün durumunda ürünler hazırlanıyor yazıyor, ben tek bir ürün sipariş etmiştim böyle olması normal mi, tek bir ürün sipariş edilse dahi ürünler hazırlanıyor mu yazıyor?
İncehesap'tan ürün sipariş eden kullanıcılar konu hakkında sorumu yanıtlarsa sevinirim, biraz pimpirikli bir kullanıcıyım, şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.
İncehesap'tan ürün sipariş eden kullanıcılar konu hakkında sorumu yanıtlarsa sevinirim, biraz pimpirikli bir kullanıcıyım, şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.