Merhaba arkadaşlar ben 2 hafta önce cuma günü incehesap.com dan Aoc 24G2U marka monitörü sipariş ettim. İlk gelen monitörümde ölü piksel çıktı 5 dakika sonra topladım geri yolladım ölü pikselli olduğu için, sonra geçen hafta kontrole gönderdiler hafta sonu sonuçlanmış değişim dediler stok olmadığı için para iadesi dediler bu pazartesi bana. Bende tamam dedim sorun yok sonra 2 gün sonra aradım para ne zaman yatar diye, stok yenilendi size yenisini göndereceğiz dediler perşembe sabah, az önce de elime ulaştı yine ölü piksel çıktı kırmızı ekrandayken . İlk gelende de yeşil ekranda çıkmıştı . Ben yoruldum artık bu ölü pikseli düzeltmenin bir yolu var mı yoksa düzgün gelene kadar monitörsüz bir hayata devam mı edeyim ? Bu arada çözüm yoksa iade isteyip qp bilişimden sipariş vermeyi planlıyorum, orda satın aldıktan sonra kontrol ettirip sağlam olanı yollama gibi bir özellik varmış gerçi iade ederler mi bilmiyorum ama sizce ne yapmalıyım ? Eğer iade etmiyoruz derlerse ne gibi yol izlemeliyim ?