Çözüldü✓ İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.

john

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
623
ekran kartını incehesaptan 26.11.2023 tarihinde sipariş verdim 28 ince ulaştı ama 29 unda anca açıp test edebildim ve sonuç. videodaki gibi ürün sıfır daha önce hiç açılmamış ama öyle bir bobin sesi var ki çıldırıyorum kaçtane kart gördüm böylesini görmedim ve bundan şunu anladımki colorful'u ilk deneyimim olarak dış yapısı çok kaliteli ama bi bobin sesini yapamıyorsanız daha bir şey beklemiyorum.
video :
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski kartımda gram ses yok gtx 1650 ama bu kart ciiden arızalı çünkü coil whine sesi bile bu kadar yüksek olamaz.

Hocam iade etseniz hiç olmadı değişim yapin
yani kart çok güzel kaliteli bi kart ama bana mı böyle arızalı sı denk geldi bilmiyorum. şahsen bende değişim istiyorum ama aynı şekil çıkarsa yine korkuyorum.

ben aldıktan sonra 4 adet daha satıldı acaba var mı bu forumdan alan ?

sizce ne yapmam mantıklı ürünü güzel fiyata aldım 15k ya şuan 17.5-20 arası geziyor. değişim yapiyim diyorum ama yine gelirse aynı şekil acaba iade alırlar mı ? @OldSix

ekran kartını incehesaptan 26.11.2023 tarihinde sipariş verdim 28 ince ulaştı ama 29 unda anca açıp test edebildim ve sonuç. videodaki gibi ürün sıfır daha önce hiç açılmamış ama öyle bir bobin sesi var ki çıldırıyorum kaçtane kart gördüm böylesini görmedim ve bundan şunu anladımki colorful'u ilk deneyimim olarak dış yapısı çok kaliteli ama bi bobin sesini yapamıyorsanız daha bir şey beklemiyorum.
video :

eski kartımda gram ses yok gtx 1650 ama bu kart ciiden arızalı çünkü coil whine sesi bile bu kadar yüksek olamaz.
Bu biraz şans işi bir ara asus kartlarda çok oluyordu. Halen oluyor ama eskisi kadar değil

Bu coilwhine değil sanki. Ses aşırı yoğun
kesinlikle coil whine dediğin ince olur az olur ama bu kalın ve baya takılma sesi gibi geliyor. sizce iade mi edeyim değişim mi istiyim ? 15k ya aldım şuan emsali 17k felan.

Bu biraz şans işi bir ara asus kartlarda çok oluyordu. Halen oluyor ama eskisi kadar değil
sizce iade mi edeyim değişim mi istiyim ? 15k ya aldım şuan emsali 17k felan.

kesinlikle coil whine dediğin ince olur az olur ama bu kalın ve baya takılma sesi gibi geliyor. sizce iade mi edeyim değişim mi istiyim ? 15k ya aldım şuan emsali 17k felan.

sizce iade mi edeyim değişim mi istiyim ? 15k ya aldım şuan emsali 17k felan.
değişim isteyin bana kalırsa.

video :

pancar motoru olmuş bu hocam değişim iste , o kadar para veriyoruz bir de kaliteye bak :D

@Ghoul talep ediliyor. ama bilmiyorum aynı sorundan gelirse yine ?

@OldSix burdan hiç böyle bi olay yaşamadığımdan bilmiyorum insanın aklında bintane soru şuan.

Geri