Yardım İncehesap'tan aldığım monitörde vida sorunu

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba arkadaşlar,
İncehesap üzerinden bir monitör satın aldım. Monitörde herhangi bir teknik sorun yok, görüntü ve performans açısından memnunum. Ancak, monitörü kendi ayağına (standına) monte etmek için gereken vidalar kutudan çıkmadı. Bu yüzden şu anda standı takamıyorum.

Benim gibi böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz?
İncehesap'a mı yazmalıyım, yoksa üretici firma ile mi iletişime geçmeliyim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Monitörün modeli bu: ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1ms 260Hz 2K IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

Teşekkürler şimdiden!

Monitörde vida olmaz direkt yerine oturtuyorsun alt tarafında hareketli vidalar var hazır onları çeviriyorsun kitleniyor.

monitörü ayağa mı montaj için yoksa alt ayağı hareketli ayağa mı montaj için ?

Son kullandığım 5-6 farklı model monitörde bende öyle bir vida görmedim vida ayaktan çıkmaz oluyor üzerinde geliyor. Monitöre oturan kısımlarıda üstten tırnak geçirip oturuyor

Monitörde vida olmaz direkt yerine oturtuyorsun alt tarafında hareketli vidalar var hazır onları çeviriyorsun kitleniyor.
Her monitörde öyle değil. Pivot olan monitörlerde genelde vida oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her monitörde öyle değil. Pivot olan monitörlerde genelde vida oluyor.
Vg27aqml1a'da var mesela.
1000039422.webp
Bence aldığın yere yaz

Son kullandığım 5-6 farklı model monitörde bende öyle bir vida görmedim vida ayaktan çıkmaz oluyor üzerinde geliyor. Monitöre oturan kısımlarıda üstten tırnak geçirip oturuyor

Arkadaşlar, sorun çözüldü. Vidalar pembe bir poşetin içine konulmuş ve monitör kutusunun içine yapıştırılmış. Yalnışıkla herhalde

Pembe poşet biraz farklı olmuş ama sonuçta kutunun içindeymiş, bu da iyi.

Arkadaşlar, bir öneri de ben vermek istiyorum. Yaklaşık bir hafta önce 10.000 TL'ye bir Dell monitör almıştım. Gerçekten çok özenli bir şekilde geldi, kutulaması, malzeme kalitesi, her şeyiyle neredeyse 30 bin TL'lik bir ürün gibiydi. Dell ürünlerine gerçekten değer veriyor.

Ancak ASUS için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Her yerde popüler gibi görünse de ürünlerinin çoğu bence kalitesiz. 12.500 TL'ye aldığım bu ASUS monitör, sanki 5.000 TL'lik bir ürünmüş gibi. Parçaları kalitesiz, içinde kullanılan metalde paslanma var, plastik aksamları da oldukça zayıf. Yani birçok yönden sorunlu.

Bu sadece bu monitörde değil; daha önce kullandığım diğer ASUS ürünlerinde de benzer kalite problemleri yaşadım. O yüzden bir daha ASUS marka ürün almam, bedava verilmedikçe. Size de tavsiyem: Eğer almak istediğiniz ASUS ürünü gerçekten uygun fiyatlı değilse, bence kesinlikle uzak durun. Fiyatına göre kalite sunmuyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri