Niye ölü konu olsun bu adam bida inceleme videosu çekmeyecekmiYazmayın ölü konu
Elle tutması zor sensörü ve fiyatı da mükemmel değilabi bence corsair katar proyu incele fiyat aralığında en iyi mouse olabilir. hele bi de indirim olursa tadından yenmez. ofis sensörüne sahip mouslara 200 TL para veren insanlar var
150 tl ye sensörü daha iyi olan bir mouse söyleyin alalım. gidip de rempeyç felan önermeyin. kendim aorus m2 kullanıyorum aynı sensör gayet memnunum. tek eksisi ele oturmuyor ama sırf ele oturuyor diye 50 100 tl fazla vermem.Elle tutması zor sensörü ve fiyatı da mükemmel değil
Tutamadıktan sonra bı anlamı yok yoksa 200 liraya 3389 var ama tutabilirsen fareyi150 TL ye sensörü daha iyi olan bir mouse söyleyin alalım. gidip de rempeyç felan önermeyin. kendim aorus m2 kullanıyorum aynı sensör gayet memnunum. tek eksisi ele oturmuyor ama sırf ele oturuyor diye 50 100 TL fazla vermem.
Bu klavye için neden böyle diyorlar? İlk gördüğümde özelliklerini okuduğumda güzel ve mantıklı gelmişti hatta almayı bile planlıyordum fakat sonra bunun gibi bir kaç yorum gördüm ve soğudum klavyeden.Olabilir bu, mantıklı öneri. Kötü ürün, incelerken alınmaması gerektiğini insanlar öğrenmiş olur.
Çünkü kütük gibi klavye, bildiğin odun. Ben aldım ertesi gün iade ettim.Bu klavye için neden böyle diyorlar? İlk gördüğümde özelliklerini okuduğumda güzel ve mantıklı gelmişti hatta almayı bile planlıyordum fakat sonra bunun gibi bir kaç yorum gördüm ve soğudum klavyeden.