İndeks Bi̇lgi̇sayar Nasil??

priwchu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
Arkadaşlar bi xbox series s ilanı buldum.arkadaş bilyoner yarışmasından kazanmış.indeks bilgisayar faturasi var xbox da.bu şimdi türkiye distribitör garantili mi oluyor?

Arkadaşlar bi xbox series s ilanı buldum.arkadaş bilyoner yarışmasından kazanmış.indeks bilgisayar faturasi var xbox da.bu şimdi türkiye distribitör garantili mi oluyor?
Ne kadar fiyatı ? Ve büyük ihtimalle TR garantili olabilir.

Indeks bilgisayar Türkiye distribütörlerinden biri %99 Türkiye garantilidir ama ithalatçı da olabilir tabi

4.700 TL den bende satabilirim. Ve uygun fiyata lazımsa, Xbox Gamepass Ultimate üyeliği de satabilirim. 😂
Hocam şaka bir yana kaç ay garantisi var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Indeks bilgisayar Türkiye distribütörlerinden biri %99 Türkiye garantilidir ama ithalatçı da olabilir tabi
Peki diyelim ki bir sorun çıktı.ben ürünü indeks bilgisayara götürüp teslim mi edicem?

Peki diyelim ki bir sorun çıktı.ben ürünü indeks bilgisayara götürüp teslim mi edicem?
11 ay veya daha fazla diye hatırlıyorum.

Öyle olur kargoyla da gönderebilirsiniz diye biliyorum

Hayır. Xbox Türkiye ile Microsoft üzerinden iletişime geçip yolluyorsunuz. Genelde UPS kargo ile evden alıyorlar.

Hayır. Xbox Türkiye ile Microsoft üzerinden iletişime geçip yolluyorsunuz. Genelde UPS kargo ile evden alıyorlar.
yani media markt gibi bir siteden de alsam iade işlemi böyle mi oluyor?

yani media markt gibi bir siteden de alsam iade işlemi böyle mi oluyor?
İade ayrı, iade süresi aldıktan 14 güç içinde aldığın yere herhalde iade ediyorsundur. Arıza ve sorunlarda dediğim gibi.

Bende ps5 e katıldım bakalım çıkacak mı ? Nesine den katıldım

İade ayrı, iade süresi aldıktan 14 güç içinde aldığın yere herhalde iade ediyorsundur. Arıza ve sorunlarda dediğim gibi.
anladım hocam.

adam zaten buraya kadar geldi son anda bankada sorun çıktı alamadı.ama baya üzüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,772
Üyeler
185,950
Son üye
BUGRA66
Geri