Neler Yeni

❌İndirim Bitti! İNDİRİM - Corsair Hs 70 Pro Wireless 1.999₺!!!

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Kaç saat kullanıyorsunuz günde? Ve çocuk kadar beceri falan olayına girmeyelim saçma yerlere gider konu sizin adınıza.
Akşam iş çıkışı sadece 4 saati geçmez.
Muadilleri 30 saate yakın.
Dediğim gibi menteşe problemi yok esneyen ve açılan her cihaz mukaveti üstünde basınç ugyulanırsa kırılır fizik kanunları böyle malesef

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Dediğim gibi menteşe problemi yok esneyen ve açılan her cihaz mukaveti üstünde basınç ugyulanırsa kırılır fizik kanunları böyle malesef
Şahsen ben rampage drop kullanıyordum. Cihaz gerçekten sağlamdı yapı olarak ama her yeri soyuldu ve kabloluydu. Buna geçince 3-4 seviye atlamış gibi oldum yapı bakımından. Deri kaplama çoğu cihazın çevresi zamanla dökülüyor zaten. İyi bakıldığı sürece 3 seneye yakın götürür diye düşünüyorum. Rampage drop’u 5 sene kullandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yatmadan önce sarja bırakıldığı sürece her günü rahat çıkarır diye düşünüyorum

Bilal539

80+ Silver
Böyle de canını yerim
Ama en fazla 4 saat kullanmışsınız burada çok uzun süre kullananlar olacaktır. Mesela ben daha uzun süreler kullandım işim gereği ve deneyimlerim bu şekilde her biri benim yaşadığım sıkıntılar.

Padler suni deri terletiyor.
Uzun kullanımda kafanızda ağrı yapar
Malzeme kalitesi menteşe kısımları plastik ileride uzun kullanımda çatlama ve kırılma yapar.
Pil süresi kısa
Onun harici ses peeformansı güzeldi.
Şimdi razer barracuda x kullanıyorum çok memnunum.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Void elite düşündüm ama fazla ucuz bir yapısı var o tarz kulaklıkların. Sağlam olması tercihim oluyor genelde. Bir de yapı meselesi önemli tip olarak rgbsiz gayet elite bir görüntüsü var. Işıklı mışıklı sarmıyor

Böyle de canını yerim
Ama en fazla 4 saat kullanmışsınız burada çok uzun süre kullananlar olacaktır. Mesela ben daha uzun süreler kullandım işim gereği ve deneyimlerim bu şekilde her biri benim yaşadığım sıkıntılar.

Padler suni deri terletiyor.
Uzun kullanımda kafanızda ağrı yapar
Malzeme kalitesi menteşe kısımları plastik ileride uzun kullanımda çatlama ve kırılma yapar.
Pil süresi kısa
Onun harici ses peeformansı güzeldi.
Şimdi razer barracuda x kullanıyorum çok memnunum.
Ben cihazı 1.700’e aldım. O fiyat bandında alternatif başka cihaz var mı emin değilim. Öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bilal539

80+ Silver
Void elite düşündüm ama fazla ucuz bir yapısı var o tarz kulaklıkların. Sağlam olması tercihim oluyor genelde. Bir de yapı meselesi önemli tip olarak rgbsiz gayet elite bir görüntüsü var. Işıklı mışıklı sarmıyor

Ben cihazı 1.700’e aldım. O fiyat bandında alternatif başka cihaz var mı emin değilim. Öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bulman zor bende zamanında 750tl ye aldım.😄

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Top Bottom