İndirim Kategorileri İçin "İndirim Bitti" Butonu Eklenmiştir

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
17
Reaksiyon skoru
72,448
Forumumuzun "Oyun İndirimleri" ve "Sıcak Fırsatlar" kategorilerinde azımsanamayacak bir aktiflik olduğunu gördüm. Bunun üzerine ilgili kategorilerde bazı geliştirmeler yapmak istiyordum.

1641730922781.png

Bu iki kategoride açtığınız konularda indirimler sınırsız süreyle olmuyor haliyle bir süre sonra bitiyorlar ve güncelliği yitiyor. Bu iki kategoriye özel olarak eklenen "İndirim Bitti" butonuna tıkladığınız zaman ilgili konunuza otomatik olarak aşağıdaki ön ek eklenecektir. Bu sayede karışıklığın biraz daha önüne geçmek istedim. Umarım bu buton aktif olarak kullanılır.

1641731030147.png

Yeni gelişmeler, yenilikler yolda!

Geçen indirim bitti diye gördüm bende dedim ne zamandır böyle bişi var. Şimdi eklenmedi dimi bu?

Geçen indirim bitti diye gördüm bende dedim ne zamandır böyle bişi var. Şimdi eklenmedi dimi bu?
O ön ek vardı fakat çoğu kişi kullanmasını bilmiyordu, bununla birlikte göz önüne aldım.

Böyle daha iyi olmuş. Diğer türlü uğraştırıyordu bayağı.

Uzun süredir lazım olunan bir mekanikti bu bence. Forum adına hayırlı olsun :peped:

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Devlet çalışıyor :D

Forumumuzun "Oyun İndirimleri" ve "Sıcak Fırsatlar" kategorilerinde azımsanamayacak bir aktiflik olduğunu gördüm. Bunun üzerine ilgili kategorilerde bazı geliştirmeler yapmak istiyordum.

Alıntıyı görüntüle

Bu iki kategoride açtığınız konularda indirimler sınırsız süreyle olmuyor haliyle bir süre sonra bitiyorlar ve güncelliği yitiyor. Bu iki kategoriye özel olarak eklenen "İndirim Bitti" butonuna tıkladığınız zaman ilgili konunuza otomatik olarak aşağıdaki ön ek eklenecektir. Bu sayede karışıklığın biraz daha önüne geçmek istedim. Umarım bu buton aktif olarak kullanılır.

Alıntıyı görüntüle

Mehmet ağam çalışıyor. Güzel olmuş elinize sağlık

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Güzel gelişme.

İyi ihracat devamını bekliyoruz 🤨

Güzel olmuş böyle konumunun değişmesi daha kullanışlı olmuş.

Güzel olmuş elinize sağlık bı sayede biten indirim konuları hortlamayacak

Geri