Huawei monitör yorumlarında ölü piksel olduğu söyleniyor. Diğer monitör açıklamasında 75hz olduğu bilgisi paylaşılmış.https://www.hepsiburada.com/huawei-...d-ips-monitor-p-HBCV000013JN9O?magaza=TANTECH
![]()
ViewSonic 27" VX2758-2KP-MHD QHD IPS 1ms 144Hz Siyah Oyuncu Monitör (Viewsonic Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ViewSonic 27" VX2758-2KP-MHD QHD IPS 1ms 144Hz Siyah Oyuncu Monitör (Viewsonic Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ViewSonic kullanıyorum 3300 iken almıştım güzel tavsiye ederim.
ViewSonic olan 144 Hz ben kullanıyorum sıkıntı yok çok güzel monitör. Sadece 1 ölü piksel çıktı bende belli olmuyor. Zaten artık firmalarda bundan dolayı değişim tamir vs yapmıyor en az 5 ölü piksel olması lazım. Zaten ölü piksel Allah'ın emri gibi bir şey. Her monitörde çıkıyor. Sorun teknolojide. Panel teknolojileri baştan sakat.Huawei monitör yorumlarında ölü piksel olduğu söyleniyor. Diğer monitör açıklamasında 75hz olduğu bilgisi paylaşılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer 144hz ise çok güzel fiyat.
Valla alamadım bütçemi çok aşıyorHala alamadın mı sistemi de toplamıştın
Al da kurtul görelim son halini. Senden çok ben istiyorum artıkValla alamadım bütçemi çok aşıyor
Reis valla bulamıyorum 4k ya bi monitör ya kafayı yiycem en son 2k almıcam o olucakAl da kurtul görelim son halini. Senden çok ben istiyorum artık
2K monitör falan da hiç anlamam hizlisindan bulursun inşallahReis valla bulamıyorum 4k ya bi monitör ya kafayı yiycem en son 2k almıcam o olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI MAG274QRF almak istiyorum yok bu paralara
ViewSonic iyi mi![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Teşhir ürünü ancak fiyat iyi, 2k ve IPS