fiyatı 1 hafta önce 6900tl idi 6364tl ye dusmus sımdı dusunmeden yapıstır dıyor musunuz
Türkiye'de bir şeyi ne kadar erken alabiliyorsan o zaman alman gerekiyor eğer paran hazırdaysa birde indirim bulmuşsan acıma yapıştır derim şimdiden hayırlı olsunfiyatı 1 hafta önce 6900tl idi 6364tl ye dusmus sımdı dusunmeden yapıstır dıyor musunuz
yapıştır gitsin biraz daha bekliyeyim diye diye zamlanır yinefiyatı 1 hafta önce 6900tl idi 6364tl ye dusmus sımdı dusunmeden yapıstır dıyor musunuz
şuan bu fiyata alınabilicek en iyi anakart diyebilir miyiz hocamTürkiye'de bir şeyi ne kadar erken alabiliyorsan o zaman alman gerekiyor eğer paran hazırdaysa birde indirim bulmuşsan acıma yapıştır derim şimdiden hayırlı olsun
acaba bu indirim ne kadar sürer bu akşam almazsam yarına kalırsa eski fiyatına düşer mi bilemedimyapıştır gitsin biraz daha bekliyeyim diye diye zamlanır yine
anakartlardan pek anlamam ama birde bu var attıgına gore daha ucuz ve ram mhz daha yüksek ama galiba sogutma olarak bastaki daha iyişuan bu fiyata alınabilicek en iyi anakart diyebilir miyiz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
acaba bu indirim ne kadar sürer bu akşam almazsam yarına kalırsa eski fiyatına düşer mi bilemedim
yapıştırfiyatı 1 hafta önce 6900tl idi 6364tl ye dusmus sımdı dusunmeden yapıstır dıyor musunuz
sogutma farkı var galiba yani dışardan bakınca öyle görünüyorbende onu merak ediyorum hocam MSI MB B650 GAMING PLUS bununla arasında ki fark ne mesela
hocam simdi göruyorum kart 8.200 tl olmus keşke dün alsaydınızbende onu merak ediyorum hocam MSI MB B650 GAMING PLUS bununla arasında ki fark ne mesela
zamanında gidemedikhocam simdi göruyorum kart 8.200 tl olmus keşke dün alsaydınız
bu kartı al bence gün içinde yarın buda zamlanmasınzamanında gidemedik
amazon un kendisi satıyor 6 taksit yapıyor vade farkı da yok 60 70 lira daha ucuz alırsam bugun ordan alıcam gibibu kartı al bence gün içinde yarın buda zamlanmasın
hocam bilmiyorum bu r7 7700 eski fiyatına duser mı ama aklım r7 7800x3d ye kaydı birazda bu sefer de sıvı soğutucu ve kasayı upgrade etmem gerekicek işlemci bütün oyunu bozdubu kartı al bence gün içinde yarın buda zamlanmasın