İndirimleri beklemeli miyim?

DiRT4 alayım mı, indirimleri mi bekleyeyim?

• DiRT 4 al

• İndirimleri bekle

• Kardeşim özelden yaz cüzdan kodu atayım paran artsın :D (şaka amaçlı)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Bütçe
11.24
Arkadaşlar geçenlerde DiRT 4 alsam mı diye sormuştum. Sonra hatırladım ki indirim zamanına 1-2 ay var. Sizce DiRT 4'ü 8TL 'ye alayım mı yoksa indirim zamanını bekleyip başka oyunlara mı bakayım? (Cüzdanımda 11,24TL var)

İkisini aldım ben 16 Tl ye Dirt 4 ve Dirt Rally 2.0

hocam dirt 4 ü al günde 1 tl biriktir ve 8 günde telafi et
sonra indirimli oyun bekle

Arkadaşlar geçenlerde DiRT 4 alsam mı diye sormuştum. Sonra hatırladım ki indirim zamanına 1-2 ay var. Sizce DiRT 4'ü 8TL 'ye alayım mı yoksa indirim zamanını bekleyip başka oyunlara mı bakayım? (Cüzdanımda 11,24TL var)
Çok acelen yoksa az daha bekle. Kalan parayla da Payday 2 ya da L4D2 alırsın.

Oyun zevkleriniz bana hiç uymuyor o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama mantıken indirimi bekle eğer zamanın varsa

hocam dirt 4 ü al günde 1 TL biriktir ve 8 günde telafi et
sonra indirimli oyun bekle
Günde 1TL nasıl biriktireceğim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirimde şuan
Biliyorum. Ben de hazır indirimdeyken alayım mı yoksa Steam'in bahar indirimlerini bekleyip başka, daha iyi oyunları mı alayım diye sordum.

Biliyorum. Ben de hazır indirimdeyken alayım mı yoksa Steam'in bahar indirimlerini bekleyip başka, daha iyi oyunları mı alayım diye sordum.
bunu da sorma be

bilmiyorum hocam anne babandan isteyebilirsin biraz daha garip olan bir şey camide dilenmek arkadaşım yapıyordu ama şu sıralar riskli gibi
senin zevkine kalmış hoşuna gidiyorsa al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri