trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,165
Kamera konusu çok önemli fiyat konusunda 3 cihaz da aynı yd kayıtlı alıcam
@M.A.Y. ama zenci @EFI Shell
infinix pubg telefonu olmaktan çıkıyor bilginize zero 30 4g türkiye sayfasına bakın telefon sanırım tr ye geliyorKamera konusunda ikisi de vasat, İnfinix falan zaten PUBG adam telefinu. Bütçe verirseniz cihaz önerebilirim.
?infinix PUBG telefonu olmaktan çıkıyor bilginize zero 30 4g türkiye sayfasına bakın telefon sanırım tr ye geliyor
honor 90 a da bak bir benceKamera konusu çok önemli fiyat konusunda 3 cihaz da aynı yd kayıtlı alıcam
Bu kötü telefonun konu ile ne alakası var?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
honor 90 a da bak bir bence
demek istediğim şey infinixe pubg telefonu demen. Marka direkt olarak pubg telefonu olmaktan çıkıyor markaya öyle lakap takmanBu kötü telefonun konu ile ne alakası var?
Öyle bir marka. Oyun telefonu olarak geçiyor her zaman. Normal kullanım için emin ol kimse İnfinix almaz. Ben oyun için de alınmaz güzel cihazı bile yok.demek istediğim şey infinixe PUBG telefonu demen. Marka direkt olarak PUBG telefonu olmaktan çıkıyor markaya öyle lakap takman
Kamera konusunda uçu de vasat, İnfinix falan zaten PUBG adam telefonu. Bütçe verirseniz cihaz önerebilirim.
Arkadaşlar ben bu 3 cihazı soruyorum sizlere bunlardan seçim yapmam lazım 6k ya kaçak yd alıcamMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
honor 90 a da bak bir bence
Note 12 Pro hepsinden daha iyi. Ama hazır kaak alıyorsanız POCO X6 PRO ya da POCO F5 gibi mükemmel cihazlara çıkabilir misiniz diye bir düşünün bence. YD çok avantajlı oluyorlar.Arkadaşlar ben bu 3 cihazı soruyorum sizlere bunlardan seçim yapmam lazım 6k ya kaçak yd alıcam
Yd bulamadım X6 F5 de bulunduğum konumda satan yok bir bu üçü var bulunduğum konumda satanNote 12 Pro hepsinden daha iyi. Ama hazır kaak alıyorsanız POCO X6 PRO ya da POCO F5 gibi mükemmel cihazlara çıkabilir misiniz diye bir düşünün bence. YD çok avantajlı oluyorlar.
Dahibinden üzerinden sıfır YD cihaz satanlar var. Düşünür müsünüz?Yd bulamadım X6 F5 de bulunduğum konumda satan yok bir bu üçü var bulunduğum konumda satan
Bulunduğum konumda yok işte kargo vs uğraşmak da istemiyorum F5 bi tane varmış oda 14k ben bu modelden birini alsam cebimden 6 çıkcakDahibinden üzerinden sıfır YD cihaz satanlar var. Düşünür müsünüz?