Öneri İnfinix note 30 vs Tecno camon 20 pro vs Note 12 pro

Kamera konusunda uçu de vasat, İnfinix falan zaten PUBG adam telefonu. Bütçe verirseniz cihaz önerebilirim.

demek istediğim şey infinixe PUBG telefonu demen. Marka direkt olarak PUBG telefonu olmaktan çıkıyor markaya öyle lakap takman
Öyle bir marka. Oyun telefonu olarak geçiyor her zaman. Normal kullanım için emin ol kimse İnfinix almaz. Ben oyun için de alınmaz güzel cihazı bile yok.

Kamera konusunda uçu de vasat, İnfinix falan zaten PUBG adam telefonu. Bütçe verirseniz cihaz önerebilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

honor 90 a da bak bir bence
Arkadaşlar ben bu 3 cihazı soruyorum sizlere bunlardan seçim yapmam lazım 6k ya kaçak yd alıcam

Arkadaşlar ben bu 3 cihazı soruyorum sizlere bunlardan seçim yapmam lazım 6k ya kaçak yd alıcam
Note 12 Pro hepsinden daha iyi. Ama hazır kaak alıyorsanız POCO X6 PRO ya da POCO F5 gibi mükemmel cihazlara çıkabilir misiniz diye bir düşünün bence. YD çok avantajlı oluyorlar.

Note 12 Pro hepsinden daha iyi. Ama hazır kaak alıyorsanız POCO X6 PRO ya da POCO F5 gibi mükemmel cihazlara çıkabilir misiniz diye bir düşünün bence. YD çok avantajlı oluyorlar.
Yd bulamadım X6 F5 de bulunduğum konumda satan yok bir bu üçü var bulunduğum konumda satan

Dahibinden üzerinden sıfır YD cihaz satanlar var. Düşünür müsünüz?
Bulunduğum konumda yok işte kargo vs uğraşmak da istemiyorum F5 bi tane varmış oda 14k ben bu modelden birini alsam cebimden 6 çıkcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,293
Üyeler
198,946
Son üye
kalender bilgisayar

Geri