akıllı kuş
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,116
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ordanda yaparımda konuyu anlamadım nereye ne yazacam ne yapacamEn kötü translate kullan çok basit cümleler yanlış yapacağını sanmıyorum.
Ordanda yaparımda konuyu anlamadım nereye ne yazacam ne yapacamEn kötü translate kullan çok basit cümleler yanlış yapacağını sanmıyorum.
Özne insan ise who; nesne, düşünce,cansız varlık vb. ise whichOrdanda yaparımda konuyu anlamadım nereye ne yazacam ne yapacam
Sanırım konuyu who yada whixh yazarak yapcaz cümleyi yaniOrdanda yaparımda konuyu anlamadım nereye ne yazacam ne yapacam
Özne insan ise who; nesne, düşünce ,cansız varlık vb. ise which gelecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Özne insan ise who; nesne, düşünce,cansız varlık vb. ise which
evet yukarda yazıyor zaten. mesela @Sanırım konuyu who yada whixh yazarak yapcaz cümleyi yani
Öyle değil cümleyi nasıl değiştireceğim onu anlamadımevet yukarda yazıyor zaten. mesela @
lşık
ın örnek verdiği cümlede babam bilgisayar aldı diyor yani bilgisayardan(cansız bir varlıktan) bahsettiği için which gelmiş.
Aga bana yaptırmaya falanmı çalışıyorsun bilmiyorum işte kanka 2-3 tanesini at bari lütfenevet yukarda yazıyor zaten. mesela @
lşık
ın örnek verdiği cümlede babam bilgisayar aldı diyor yani bilgisayardan(cansız bir varlıktan) bahsettiği için which gelmiş.
cümleleri birleştircen, bak 5. cümlede diyoki öğretmen bize yardım etti. o çok nazik.Öyle değil cümleyi nasıl değiştireceğim onu anlamadım
Aga bana yaptırmaya falanmı çalışıyorsun bilmiyorum işte kanka 2-3 tanesini at bari lütfen
1)he couldnt drive the car.which it sold him yesterdayAlıntıyı görüntüle
bu ödevde yardım edebilirmisiniz? Yazabilecek olursa şöyle yazsa çok iyi olur
1
2
3
Gibi yani şimdiden tşk anlamadım bu konuyu
mantıgı anlamışsındır bence1)he couldnt drive the car.which it sold him yesterday
2)im looking a sectary which knows two foreign languages
neyse yaptım tşk1)he couldnt drive the car.which it sold him yesterday
2)im looking a sectary which knows two foreign languages
mantıgı anlamışsındır bence