sağlam güzel bir kursa giderek.Öncelikle büyüdüğümde amerikada yaşamak istediğim için ingilizcemin iyi olması gerek mantık olarak peki nasıl geliştireceğim (Dizi film olarak değil)
Kurslar öğretemiyor ingilizce örneğin how are you desek anında i'm fine diyor ezbercilik bu başka bir şey değil.sağlam güzel bir kursa giderek.
kanla güzel yere gidiceksin ozaman gör farkı.Kurslar öğretemiyor ingilizce örneğin how are you desek anında i'm fine diyor ezbercilik bu başka bir şey değil.
ban yemek istiyorsun yani?Napim yazmak istiyorum
Ama yazmıyorumban yemek istiyorsun yani?
Kediye ban atmaban yemek istiyorsun yani?
teşekkür ederim pashamBen cambly başlayacağım TRde öğreneceğimi öğrendim Valorantta öğreniyorum artık okul çok bir şey katmıyor banaİngiliz genci gibi ingilizce konuşmak için (Native speaker) Cambly başlayacağım
Post automatically merged:
Kediye ban atma![]()
![]()
Native speaker'ın anlamını bilmiyorsan söyliyim; a person who has spoken the language in question from earliest childhood.Ben cambly başlayacağım TRde öğreneceğimi öğrendim Valorantta öğreniyorum artık okul çok bir şey katmıyor banaİngiliz genci gibi ingilizce konuşmak için (Native speaker) Cambly başlayacağım
Post automatically merged:
Kediye ban atma![]()
![]()