İngilizce öğrenmek istiyorum

DxReadTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
633
Öncelikle büyüdüğümde amerikada yaşamak istediğim için ingilizcemin iyi olması gerek mantık olarak peki nasıl geliştireceğim (Dizi film olarak değil)

Kelime öğrenerek başla. Gramerleri öğren.
Daha sonra yabancılarla konuşarak alıştırma yapmaya başla.
Bazı siteler var sadece İngilizce öğrenmek isteyenlerle konuşmak için.

Ben cambly başlayacağım TRde öğreneceğimi öğrendim Valorantta öğreniyorum artık okul çok bir şey katmıyor bana :) İngiliz genci gibi ingilizce konuşmak için (Native speaker) Cambly başlayacağım
Post automatically merged:

ban yemek istiyorsun yani?
Kediye ban atma 🐱 😾😾

Ben cambly başlayacağım TRde öğreneceğimi öğrendim Valorantta öğreniyorum artık okul çok bir şey katmıyor bana :) İngiliz genci gibi ingilizce konuşmak için (Native speaker) Cambly başlayacağım

Kediye ban atma 🐱 😾😾
teşekkür ederim pasham

Okulunun İngilizce eğitimi iyiyse, grammer açısından biraz geliştikten sonra yabancı dizileri Türkçe seslendirme İngilizce altyazı yaparak izleyerek vocabulary geliştirebilirsin. Ayrıca az izleyicili İngilizce yayın yapan bir Twitch yayıncısını izleyip chat'te aktif olursan kendiliğinden gelişiyor. Ben 6 aydır 60-70 izleyicili birine aboneyim, chat'te de kemik kitledenim ve insanlarla sürekli konuşuyorum bana çok faydası oldu.

Kediye ban atma 🐱 😾😾
Native speaker'ın anlamını bilmiyorsan söyliyim; a person who has spoken the language in question from earliest childhood.

Bide merak ettim Amerika'da nasıl yaşamayı planlıyorsun?

Geri