İngilizce öğrenmek istiyorum?

MustFA

80+
Reaksiyon skoru
21
Ne zaman ingilizce öğrenmek isteyip başlasam 3-4 güne hevesim kalmıyor bırakıyorum. Belkide yanlış çalışıyorum. Arkadaşlar nasıl çalışmalıyım nasıl öğrenmeliyim bu İngilizceyi hangi siteden hangi kaynaktan hangi YouTube kanalından bilgi alıp öğrenmeliyim. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

İngilizce öğrenmek istiyorsan çevrendeki etrafındaki herşeyi ingilizce kullanacaksın. Müzik mi dinliyorsun İngilizce dinle anlamadan bile. Film mi izliyorsun altyazılı izle. Oyun mu oynuyorsun ingilizce oyna altyazili yama kurma. Etrafındaki şeyleri ingilizce hayal et. Gördüğün şeyleri ingilizceye çevirmeye çalıs. Bir süre sonra alışacaksin aa ben bunu biliyordum demeye başlarsın. Mesela ben şuan ingilizce makine mühendisliği bölümü okuyorum sırf bu dediklerimi yaptığım için hazırlığı cok rahat gectim. Ekstra İngilizce öğrenmek gibi bir derdim olmadı şimdiye kadar. Sende kendince bir yöntem düşünebilirsin. Gidipte gramer vs ogrenmeye calisarak ingilizce ogrenilmez zaten. Eger ogrenilseydi okulda öğrenirdiniz kac senede.

udemy , xbowtie gibi sitelerden ingilizce kursları satın alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,765
Üyeler
175,106
Son üye
bladex
Geri