Neler Yeni

İngilizce öğrenmek istiyorum

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Duman
Bro
if u = eğer
want= istemek
really= gerçekten
learn= öğrenmek

yani kelimeler bilsen bile ne konuşulduğunu anlarsın. Dediğim gibi önemli olan kelime bilmek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacım illa pratik yapacan diye bişey yok ki. Yapılmaz demiyorum ama başlangıç için kelime bilmek önemli.
Var, pratiksiz ingilizce konuşamazsın Türkiyede ki insancukların ingilizce konuşamama sebebi pratik eksikliği tamamen

spidkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan
Araba sürme videosu izlemekle araba kullanmak öğrenilmez sürmen gerekiyor arabayı kullanmayı öğrenmek için, ingilizcede de aynı durum geçerli sadece izleyerek dinleyerek kendine bi altyapı hazırlarsın ama asla konuşamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ezberle ingilizce öğrenilmez, kelimeleri kullanamadıktan sonra ezbere bilsen ne yazar
Aynen hocam gramer kismi vocabulary kismi gibi ayri ayri ogrenilmesi gereken yerler var her dilde boyle zaten sadece kelime ezberlemek ise yaramaz.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Benim kelime konusunda bir tavsiyem var bugün 20 bilmediğin kelime belirler yarın bu kelimeleri ezberle ertesi gün ise bu kelimelerle ingilizce düzeyine bağlı olarak basit veya kompleks cümleler kur. Bu hem kelimeleri daha iyi ezberlemeni sağlıyor hem dorğudan writing skillin gelişiyor hemde dolaylı yoldan speaking skillin gelişiyor. Kelime miktarını kendiniz belirleyin. Aryıca bunun yanında ezberlediğiniz kelimenin eş anlamılısı zıt anlamlısına da bakabilirsiniz ama ben öyle yapmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,200
İsim
a l p e r
Var, pratiksiz ingilizce konuşamazsın Türkiyede ki insancukların ingilizce konuşamama sebebi pratik eksikliği tamamen
Aga kelime bilmeden adam nasıl konuşacak açıklar mısın? Ayrıca ben pratik yapmasın falan da demedim. Yeterli seviyede kelime bildikten sonra kelimeleri birleştire birleştire pratik yapacak işte. Okulda bile böyle öğretildi. One two three four diye öğretmeye başladılar.

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Duman
Aga kelime bilmeden adam nasıl konuşacak açıklar mısın? Ayrıca ben pratik yapmasın falan da demedim. Yeterli seviyede kelime bildikten sonra kelimeleri birleştire birleştire pratik yapacak işte. Okulda bile böyle öğretildi. One two three four diye öğretmeye başladılar.
Kelimeleri ezberleyerek değil kullanarak öğrenecek ve yanlış okumadıysam kelime ezberle yeter yazmışsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,200
İsim
a l p e r
Kelimeleri ezberleyerek değil kullanarak öğrenecek ve yanlış okumadıysam kelime ezberle yeter yazmışsın.
Kelime ezberle gerisi gelir anlamında yani. Kelime bilmeden hiçbişey olmaz. Ben bunu bilir bunu söylerim

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Erdoğan Aktaş
hepinizin dediğini dikkate alıcağım çok teşekkür ederim

Top Bottom