ingilizce öğrenmem gerek yardım

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
86
arkadaşlar yıl olmuş 2021 memleketin durumu belli yaşım 20 ancak 4 senedir buradan uzaklaşmam lazım diyorum kendime hedef yurt dışı tabi ilk olarak ingilizce lazım kurslarda hiçbir şey öğrettikleride yok
ne yapmam gerekir

En basitinden A1 bile mi bilmiyorsun? Bizim buraada yapacak bir şeyimiz yok birisi kapasite meselesi yazmıştı gülmüştüm ama doğruymuş. Udemy'deki kurslara bak, telafuz çalış bizim burada önerebileceğimiz maksimum şey bu olur. Buradan eğitim bekleme.

arkadaşlar yıl olmuş 2021 memleketin durumu belli yaşım 20 ancak 4 senedir buradan uzaklaşmam lazım diyorum kendime hedef yurt dışı tabi ilk olarak ingilizce lazım kurslarda hiçbir şey öğrettikleride yok
ne yapmam gerekir
Dualingoydu sanırım ismi öyle bir dil öğrenme uygulaması vardı onu kullanabilirsin

ne yapmam gerekir
Kurslarda bir şey öğrettikleri yok kafasıyla gidersen zaten öğrenemezsin. Ben A1 kursa gittim şu an A1 kadar biliyorum. Sen isteyince her türlü öğreniyorsun kursta.

ne yapmam gerekir
Ayrıca kendinizi sadece ingilizce ile sınırlamayın.Fransızca da güzel dildir basit dildir onu da öğrenebilirsiniz.Almanca da aynı şekilde

En basitinden A1 bile mi bilmiyorsun? Bizim buraada yapacak bir şeyimiz yok birisi kapasite meselesi yazmıştı gülmüştüm ama doğruymuş. Udemy'deki kurslara bak, telafuz çalış bizim burada önerebileceğimiz maksimum şey bu olur. Buradan eğitim bekleme.
dostum valla a1 b1 bunların olayını bilmiyorum ancak csgo da yabancılarla basıt sohbet edebiliyorum veya ne yapması gerektiğini gibi ben kavvramak istiyorum olayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca kendinizi sadece ingilizce ile sınırlamayın.Fransızca da güzel dildir basit dildir onu da öğrenebilirsiniz.Almanca da aynı şekilde
2 dili birden öğrenebilirmiyim bende fransızca ve ispanyolcaya ilgi duyuyorum

İngilizce kurslara gitmeyin zaten

ne yapmam gerekir
nasıl kurslarda bir şey öğretmiyolar benim 40 yaşında babam hiç bilmeden ingilizce kursuna gitti şimdi az çok ingilizce biliyo ingilizce kurslarının faydası oluyo

dostum valla a1 b1 bunların olayını bilmiyorum ancak csgo da yabancılarla basıt sohbet edebiliyorum veya ne yapması gerektiğini gibi ben kavvramak istiyorum olayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 dili birden öğrenebilirmiyim bende fransızca ve ispanyolcaya ilgi duyuyorum
hangi ülkeye gideceğinizi belirledikten sonra 1 tanesi ile başlayıp ona tam hakim olun.Daha sonra 2.dile de geçebilirsiniz.

öyle öğrenmem lazımla olmuyor uzun yıllar üzerine düşmen lazım ana dil gibi konuşabilmen için

Geri