Ingilizce Telaffuz Geliştirme

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
861
Selamlar dostlar tahmin edebileceğiniz üzere dilim dönmüyor ingilizce de ki seneye yurtdışına gideceğim okumaya ve acilinden telaffuzumu geliştirmem gerekiyor şu anki halimle beni anlarlar ama ben işin ilerisini istiyorum eminem rap god veya godzilla gibi hızlı şarkıları söyleyebilecek kapasitedeyim ceza holocausttan yaklaşık 1.5 2 kat hızlı söyleyebiliyorum söyleyemesem bile söyleyebilecek kapasitem var ağzımı geliştirmem gerekiyor biraz normal konuşmamda hızlı zaten anlayacakları tarzda konuşursam eğer bana 0.25x gibi geliyor ingilizce şarkıları rahat telaffuz etmek istiyorum amerikan afrikan amerikan ağzımın olmasını istiyorum british pek tercihim değil ne yapmam gerek bu konuda

Seviyen kaç

forum patladı glb test 123

teşekkürler öneri için aklıma gelmemişti sabah sabah staj sınavından geldim eve sıkılıyorum zaten bilgisayarda tek yaptığım şey sürekli maile girmek twitter da forum ve telefondan instagram oyunlar artık sarmıyor bakayım film dizi izleyeyim biraz sarmazsa test kitaplarım var onlara bakarım son senem çalışmaya başlamış olurum hem

Yurt dışına gidince telafuzun gelişir.
Yurt dışında kimse sokakta Rap söylemiyor. Hatta sokakta Şarkı yada Türkü söyleyen bir tek bizde var.

Yurt dışına gidince telafuzun gelişir.
Yurt dışında kimse sokakta Rap söylemiyor. Hatta sokakta Şarkı yada Türkü söyleyen bir tek bizde var.
hocam benim ki keyfi ya evde söylüyorum kendi kendime ek olarak daha çıkmadım seneye gideceğim gitmeden önce ağzımı alıştırmak istiyorum

hocam benim ki keyfi ya evde söylüyorum kendi kendime ek olarak daha çıkmadım seneye gideceğim gitmeden önce ağzımı alıştırmak istiyorum
telafüz anca başkasıyla konuşarak gelişir ingilizce dizi kitap okuma yazma yaparsanız anca writing grammer reading gelişir

Geri